Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Θετικός για ΑΕΚ ο Αλμέιδα!!

Πολλές πιθανότητες υπάρχουν η ΑΕΚ να φτάσει κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του Ούγκο Αλμέιδα. Ποια τα δεδομένα στην υπόθεση του Πορτογάλου φορ. Εβδομάδα εξελίξεων για τον Αντρέ Σιμόες.

Θετικός για ΑΕΚ ο Αλμέιδα

Ο Πορτογάλος φορ παρουσιάζεται δυσαρεστημένος στην Τσεζένα και για αυτό τον λόγο είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να αφήσει το ιταλικό πρωτάθλημα για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, όπου θα φορέσει τη φανέλα της «Ένωσης».

Μάλιστα, η ιστοσελίδα «blasting news» έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ο 30χρονος επιθετικός, που είναι δυσαρεστημένος στην Ιταλία, δεν αποκλείει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, παρά το γεγονός πως η ομάδα δεν αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία. Τον ενδιαφέρει το πρότζεκτ της ομάδας καθώς υπάρχει προοπτική για τα επόμενα δύο ή τρία χρόνια. Θα είναι η ευκαιρία του Πορτογάλου να αγωνιστεί και πάλι σε υψηλό επίπεδο και, ενδεχομένως, να κληθεί και στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας».

Σύμφωνα με το παραπάνω δημοσίευμα ανάμεσα στον 30χρονο παίκτη και τον ιταλικό σύλλογο υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 300.000 ευρώ, ένα ποσό που δεν εμποδίζει τον «Δικέφαλο» να κάνει την κίνησή του. Ωστόσο, η ΑΕΚ καλείται να ξεπεράσει και το ενδιαφέρον της Εσκισεχιρσπόρ που δείχνει έτοιμη και εκείνη να καταθέση πρόταση για την απόκτηση του Πορτογάλου επιθετικού.

Εν τω μεταξύ, σήμερα αναμένεται να επιστρέψει από τη Σερβία ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς όπου πέρασε τις ημέρες των εορτών και θα ξεκινήσει άμεσα έναν νέο κύκλο συζητήσεων με την πλευρά του Αντρέ Σιμόες. Η «Ένωση» φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά στο κόλπο της απόκτησης του 25χρονου αμυντικού χαφ της Μορεϊρένσε, ο οποίος μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όπως γράφει η SportDay, τη Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη θα υπάρξει νέα επαφή με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή με τη διοίκηση του πορτογαλικού συλλόγου, ενημερώνοντας ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει εκεί την καριέρα του και θα μπορεί επίσημα πλέον να μιλήσει με άλλες ομάδες. Εφόσον δεν προκύψει κάποια έκπληξη (τον παίκτη θέλει και η Σεβίλλη) η ΑΕΚ αναμένεται σύντομα να μιλήσει ξανά με τον Σιμόες και να μπει στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για να αποσπάσει την υπογραφή του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: