Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Αναστασιάδης: «Απαράδεκτο να έχουν πιο πολλές τελικές στην Τούμπα»

Διάθεση για αυτοκριτική από τον Άγγελο Αναστασιάδη, που αναγνώρισε την κακή εμφάνιση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Πανιώνιο και εμφανίστηκε ανακουφισμένος που τελικά ήρθε η νίκη.

Αναστασιάδης: «Απαράδεκτο να έχουν πιο πολλές τελικές στην Τούμπα»
Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Κάναμε πολλά λάθη. Δεν μπορούμε να έχουμε αυτή την απόδοση και αυτές τις εμφανίσεις. Πρέπει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της ομάδας, Η μόνη δικαιολογία είναι ότι δεχθήκαμε δύο γκολ πολύ γρήγορα και το ένα ως συνήθως το κάναμε δώρο εμείς. Και όταν δέχεσαι δύο γκολ τόσο νωρίς και έχεις αυτήν την απόδοση, είσαι ευχαριστημένος με τη νίκη. Καλά που μας το έδωσε η Παναγιά».

Για τις αντιδράσεις των παικτών: «Θα το συζητήσουμε πολύ με τα παιδιά. Γυρίσαμε στο πίσω, αρχίσαμε να ασχολούμαστε με τους διαιτητές και με πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που θέλουμε να περάσουμε στην ομάδα. Ο αντίπαλος έρχεται στην Τούμπα και έχει περισσότερες τελικές από μας, αυτό είναι απαράδεκτο. Θα μου πείτε τι φταίει; Εγώ είμαι υποχρεωμένος να το αλλάξω. Οι δικαιολογίες είναι πολλές αλλά δεν στέκομαι σε αυτές.

Εάν δεν τρέξεις δεν μπορείς να παίξεις. Μπήκαν δύο παιδιά, που κινήθηκε λίγο η ομάδα. Είχαμε ένα 20λεπτο που η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο έκανε κάποια πράγματα που συνήθως τα κάνουμε καλά. Και μετά το τρίτο γκολ έγινε και αυτή η ανεπίτρεπτη οπισθοχώρηση η απαράδεκτη που εμένα με ξενίζει πολύ, Είναι θέμα χρόνου να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Θα γίνει. Όταν δεν μπορείς να κάνεις ορισμένα πράγματα, τότε τρέχεις στους διαιτητές, ψάχνεις να βρεις δικαιολογία. Και οι διαιτητές κάνουν λάθη, τι να κάνουμε να τους σκοτώσουμε. Εμείς κάναμε πάνω από 100 λάθη, από αυτά που βλέπουμε εμείς. Και δεν έγινε μόνο σήμερα, αλλά είναι 2-3 παιχνίδια που γίνονται αυτά. θα τα βολέψουμε όμως. Έχουν γνώση οι φύλακες.

Μην τα βλέπετε όλα αρνητικά. Δείτε και τα θετικά, Θέλετε να αρχίσω τις δικαιολογίες; Δεν το κάνω αυτό. Η μισή ομάδα λείπει. Το ότι είμαστε ακόμη ζωντανοί με όλα τα προβλήματα που έχουμε είναι σημαντικό. Εκτός από το ότι λείπουν παίκτες, έχουμε και αρκετά παιδιά που είναι ντεφορμέ. Είναι κι αυτό λογικό, αλλά πρέπει να παίξουν αυτά τα παιδιά, γιατί μπορεί να κάνει κάτι που δεν μπορεί να κάνει κάποιος άλλος. Εγώ δικαιολογίες δεν βρίσκω. Ο παίκτης που φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ και μπαίνει στο γήπεδο είναι υποχρεωμένος να κάνει ορισμένα πράγματα. Εμείς σαν εικόνα ομάδα δεν είμαστε καλοί. Αυτή είναι η αλήθεια».

Για το θέμα των μεταγραφών: «Ήρθα στον ΠΑΟΚ για να κάνω υπομονή και σιωπή και αυτό κάνω. Είμαι υποχρεωμένος να δουλεύω στο γήπεδο, να κάνω αυτά που πρέπει και να τα περνάω αυτά που πρέπει και από εκεί και πέρα θα είμαι ο τελευταίος που θα δημιουργήσει πρόβλημα. Και σε αυτό το θέμα να μην μου κάνατε άλλη ερώτηση, γιατί δεν θα έχετε άλλη απάντηση από μένα σε αυτό το θέμα».

Για το αν μπορεί να συνεργαστεί με «παικταράδες»: «Αυτό είναι κάτι που εσείς το γράψατε. Οπότε εσείς να δώσετε την απάντηση».

Για τον αγώνα Κυπέλλου με την Κέρκυρα: «Αν έχουμε αυτή την απόδοση δεν μπορούμε να νικήσουμε. Πρέπει να αλλάξουμε σε αυτές τις 3-4 ημέρες πολλά πράγματα. Ελπίζω να τους βοηθήσει η Παναγιά και να κάνουν καλά και αυτούς και μένα».

Κλείνοντας δήλωσε: «Όλο αυτό το διάστημα που είμαι εδώ, αλλά και εκεί που ήμουν, θέλω να ζητήσω συγνώμη εάν με τον τρόπο ή τα λόγια μου κάποιον τον έκανα να μην νιώθει καλά. Να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να έχει υπομονή και σήμερα ο κόσμος είχε υπομονή και μας βοήθησε πολύ και ήταν μεγάλη η συμβολή του στο να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σήμερα ΠΑΟΚ ήταν ο κόσμος, όχι εμείς. Αξίζει όλη αυτή την αλλαγή για την κάνουμε για τον κόσμο, για την διοίκηση για όλους, για να είμαστε τον Μάιο καλά. Στη ζωή μου δεν έμαθα να δίνω υποσχέσεις, αλλά θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να κάνω χαρούμενο αυτό τον κόσμο, αλλά και όλους αυτούς που αγαπούν το ποδόσφαιρο και υπάρχουν πολλοί που το αγαπούν και άσχετα από την οπαδική τους ταυτότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: