Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Με διαφορετικούς στόχους…!

Μια από τις πιο αμφίρροπες αναμετρήσεις της φετινής VOLLEYLEAGUE θα διεξαχθεί στο Ζηρίνειο μεταξύ της Κηφισιάς και της ΜΕΝΤ, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Με διαφορετικούς στόχους…
Η αήττητη ντος έδρας Κηφισιά στοχεύει στην έβδομη νίκη της στο πρωτάθλημα, ώστε να επιστρέψει στις επιτυχίες. Προέρχεται από την ήττα στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ με 0-3 σετ. Εντός έδρας, έχει δώσει τέσσερις αγώνες και είναι αήττητη. Στόχος είναι οι τρεις βαθμοί που θα τη διατηρήσουν μέσα στην τετράδα στο τέλος του πρώτου γύρου.

Ο Κώστας Αρσενιάδης είπε πως: «Η ΜΕΝΤ έπαιξε πολύ καλά με την Ορεστιάδα και, παρά τις απουσίες που είχε, κατάφερε να νικήσει. Έχει καλό σύνολο και έχει δυσκολέψει όλες τις ομάδες που έχει παίξει στο πρωτάθλημα. Εμείς είχαμε προβλήματα. Αν και είχαμε προγραμματίσει προπονήσεις μέσα στις γιορτές, λόγω του ψύχους στο Ζηρίνειο, δεν κάναμε σωστές προπονήσεις. Αυτή η κατάσταση έπαιξε το ρόλο της και σε διάφορους μικροτραυματισμούς.

Είμαστε παραπάνω από το στόχο του πρώτου γύρου και αυτό μας ικανοποιεί. Εάν κλείσουμε με ‘τρίποντο’ τον πρώτο γύρο, θα έχουμε κάνει την υπέρβασή μας. Είναι ευκαιρία να τελειώσουμε τον πρώτο γύρο μέσα στον πρώτη τετράδα, που αρχικά ήταν μία ουτοπία».

Η ΜΕΝΤ μοιράζεται την όγδοη θέση μαζί με την Ορεστιάδα και στοχεύει στην πέμπτης νίκη της στο πρωτάθλημα. Προέρχεται από τις εντός έδρας επιτυχίες με ΑΕΚ και Ορεστιάδα. Σε σύγκριση με τον τελευταίο αγώνα, θα απουσιάσει ο Ζένια Γκόρτσανιουκ που έφυγε για το Κατάρ. Η απώλεια αυτή καλύπτεται με την επιστροφή του Δημήτρη Χατζηηλιάδη. Η ΜΕΝΤ δεν έχει νικήσει εκτός έδρας.

Ο Σπύρος Γκολίτσης είπε πως: «Η Κηφισιά είναι αήττητη στην έδρα της και εμείς δεν έχουμε νικήσει εκτός έδρας. Η Κηφισιά έχει πετύχει πολύ μεγάλα πράγματα τα τελευταία χρόνια. Με όλο το σεβασμό προς τον αντίπαλό μας, θα έλεγα πως οι δύο ομάδες έχουν πολλά κοινά σημεία. Θα έλεγα πως μοιάζουμε κιόλας στο στιλ παιχνιδιού και στην ομαδικότητα.

Και οι δύο προπονητές είναι πολλά χρόνια στον πάγκο. Παρότι ο αντίπαλός μας έχει προβάδισμα στα προγνωστικά, στο μυαλό μας είναι η καλή τακτική και η πειθαρχία στο παιχνίδι μας. Πηγαίνουμε να πάρουμε το "διπλό" και να κάνουμε ένα καλό αγώνα και χωρίς λάθη».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: