Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Μαντούρο: «Να βοηθήσω περισσότερο τον ΠΑΟΚ»

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο ελπίζει να βοηθήσει περισσότερο τον ΠΑΟΚ και ευχήθηκε τίτλο για το 2015.
Να προσφέρει περισσότερα στον ΠΑΟΚ στο μέλλον ελπίζει ο Χέντβιγκες Μαντούρο, όπως δήλωσε μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου. Ο 29χρονος χαφ επέστρεψε με γκολ, στάθηκε στα λάθη της άμυνας και ευχήθηκε τίτλο για το 2015. «Είναι πολύ σημαντικό ότι κερδίσαμε. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία.
Δεν παίξαμε καλά, αλλά πήραμε τους τρεις βαθμούς και αυτό είναι το σημαντικό. Είναι πολύ σημαντικό ότι δύο φορές επιστρέψαμε, αν και ήμασταν πίσω στο σκορ. Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ τις φάσεις που στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κόντρα τον άνεμο, το πώς θα σκεφτόμαστε και θα αντιδρούμε σε τέτοιες στιγμές», είπε αρχικά.
Στη συνέχεια, μίλησε:
Για την εικόνα της ομάδας: «Οι αντίπαλοι μας περιμένουν πλέον, θα πρέπει να το ξέρουμε αυτό, θα πρέπει να βελτιωθούμε και στην επίθεση, αλλά να μην κάνουμε τα λάθη που κάναμε σήμερα στην άμυνα. Είναι πολύ σημαντικό να μην δεχόμαστε γκολ».
Για το γκολ που πέτυχε: «Είναι πολύ σημαντικό να πετυχαίνεις ένα γκολ. Είναι πιο άμεση η βοήθεια που έχεις στη νίκη με αυτό τον τρόπο. Έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια τον Ιανουάριο και μακάρι να μπορέσω να βοηθήσω περισσότερο».
Για το πώς νιώθει, μετά την... επιστροφή του: «Αυτή η χρονιά νομίζω ότι ξεκίνησε με πολύ καλό τρόπο για μένα. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι είμαι υγιής τώρα και έτσι να μείνω. Δυστυχώς είχα δύο συνεχόμενους τραυματισμούς και έμεινα πίσω, αλλά βρίσκω σιγά-σιγά τον ρυθμό μου για να δείξω την ποιότητά μου».
Για το γκολ που έβαλε: «Ήταν δύσκολη μπαλιά του Ρατς, αλλά ήταν τέλεια, πέρασε πάνω απ' όλους και πέτυχα ένα γκολ. Το λέγαμε και από πριν ότι πρέπει να πάμε στο δεύτερο δοκάρι σε αυτές τις φάσεις».
Για το μέλλον του στην ομάδα: «Εύχομαι για το 2015 να είμαστε πρωταθλητές. Το έτος που έφυγε, όταν ήρθα ήμασταν πίσω από τον Ολυμπιακό, τώρα είμαστε μπροστά, αυτό σημαίνει ότι έχουν γίνει σημαντικά βήματα μπροστά για τον ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: