Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Φαν Χάαλ: «Τραυματίας ο Φαν Πέρσι»

Τραυματίας αποχώρησε από το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Σαουθάμπτον ο Ρόμπιν φαν Πέρσι, κάτι που επιβεβαίωσε μετά το τελευταίο σφύριγμα ο Λουίς φαν Χάαλ. Παράλληλα, ο Ολλανδός κόουτς ανέφερε πως η ομάδα του κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, παρά την ήττα.
«Δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, παρά το γεγονός πως κυριαρχίσαμε στον αγωνιστικό χώρο. Τους δώσαμε μια ευκαιρία στο πρώτο λεπτό αλλά από εκείνο το σημείο κι έπειτα ήμασταν οι κυρίαρχοι. Είχαμε τρεις μεγάλες ευκαιρίες, αλλά δεν ήταν αρκετές.
Η Σαουθάμπτον ήταν καλά οργανωμένη, αμύνθηκε καλά και πιστεύω ήρθε εδώ για την ισοπαλία. Έφυγε όμως με τη νίκη, κάτι που είναι απογοητευτικό. Ο Μάτα είχε τρεις ευκαιρίες, αλλά ό,τι και να πούμε το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Τους χαρίσαμε ένα γκολ. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών.
Τον Φαλκάο δεν τον πήρα στην αποστολή γιατί έπρεπε να σκεφτώ κάποια πράγματα και να οργανώσω το σχέδιο μου. Αποφάσισα να τον κρατήσω εκτός 18αδας γιατί έπρεπε να αλλάξω τον Σο και τον Ντι Μαρία για παράδειγμα. Μπήκε ο Φελαϊνί και από τότε κάναμε τρεις ευκαιρίες.
Ελπίζω ότι βελτιωνόμαστε, γιατί ακόμη χρειαζόμαστε βελτίωση. Μπορούμε να κερδίσουμε το Κύπελλο και να μείνουμε στην τετράδα. Έχουμε πολλά για να παλέψουμε ακόμη» ανέφερε ο Ολλανδός κόουτς ενώ στην συνέχεια επιβεβαίωσε τραυματισμό του Φαν Πέρσι, που ήταν και ο λόγος της αντικατάστασής του.
«Ο Φαν Πέρσι έχει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο και γι' αυτό έγινε αλλαγή. Δεν θα μπορέσει να παρακολουθήσει την τελετή για την Χρυσή Μπάλα την Δευτέρα», προσέθεσε.
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: