Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Αυλωνίτης: «Κάναμε ότι μας είπε ο Περέιρα και κερδίσαμε»

Ο Τάσος Αυλωνίτης μετέφερε πως οι ερυθρόλευκοι εφάρμοσαν κατά γράμμα τις εντολές του Βίτορ Περέιρα και έτσι το παιχνίδι τους βγήκε για να κάνουν το τελικό 3-1 σε βάρος της Ξάνθης.
Ο Αυλωνίτης είπε για:
Το ματς: «Ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας και ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ εδώ πέρα χάσανε, ξέραμε από την αρχή πως αν κερδίσουμε θα' μαστε πρώτοι στη βαθμολογία, αυτό ήταν ένα παραπάνω κίνητρο για μας και με τη βοήθεια του κόσμου φτάσαμε σε μία πολύ σημαντική νίκη. Νομίζω ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απ' το πρώτο λεπτό μέχρι το τέλος, βάλαμε τρία γκολ, ο αντίπαλος δε δημιούργησε εύκολα φάσεις, κάναμε αυτά που μας είπε ο προπονητής απ' το Α ως το Ω και ευτυχώς για μας ήρθε μια πολύ ωραία νίκη».
Τον Βίτορ Περέιρα: «Εντάξει, προσπαθεί να μας περάσει κάποια τακτικά κομμάτια περισσότερο, τα οποία τα βγάλαμε σήμερα στο γήπεδο και είδαμε κιόλας ότι η Ξάνθη δε μας απείλησε ιδιαίτερα γιατί στο τακτικό κομμάτι ήμασταν άψογοι νομίζω. Προσπαθεί να περάσει τη δικιά του φιλοσοφία σιγά-σιγά, δεν έχει προλάβει να δουλέψει ο άνθρωπος πολλές μέρες, όμως αυτά που μας είπαμε τα βγάλαμε στο γήπεδο κι έτσι ήρθε μια σημαντική νίκη».
Τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα: «Για μας είναι σημαντικό να είμαστε πρώτοι, εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δεν κοιτάμε ούτε τις διαφορές, ούτε τίποτα, πάμε σε κάθε παιχνίδι είτε εντός, είτε εκτός για τους τρεις βαθμούς και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: