Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Σε κανέναν δεν άρεσε!!

Χαμένοι και οι δύο! Πανθρακικός και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1, στην Κομοτηνή, σε ένα αποτέλεσμα που δεν βολεύει κανέναν. Αποβλήθηκε στο πρώτο ημίχρονο ο Σα Πίντο! Ίγκορ και Παπάζογλου οι σκόρερ.

Σε κανέναν δεν άρεσε!
Κανείς δεν ηττήθηκε, αλλά… έχασαν και οι δύο! Στο 1-1 έμειναν Πανθρακικός και Ατρόμητος στην Κομοτηνή, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής, με το αποτέλεσμα αυτό να μην βολεύει κανέναν!

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 42’ με πέναλτι του Ίγκορ, ύστερα από αυστηρή υπόδειξη του Παπαπέτρου σε ανατροπή του από τον Κούρο. Αυτό προκάλεσε την «έκρηξη» του Ρικάρντο Σα Πίντο, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον πάγκο. Για την ομάδα του Περιστερίου, ο Παπάζογλου έφερε το ματς στα ίσα στο 58’.

Το ματς


Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης δεν είχαν ρυθμό, αλλά τον Πανθρακικό να ελέγχει. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, ωστόσο δεν μπορούσαν να απειλήσουν την εστία του Γκορμπούνοφ, με την πρώτη καλή στιγμή στο ματς να ήταν για τον Ατρόμητο, ο οποίος έβγαινε επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις. Οι Ακρίτες είχαν την πρώτη τους ευκαιρία σχεδόν με τη συμπλήρωση του πρώτου μισάωρου, αλλά από εκείνο το σημείο και έπειτα, το τέμπο της αναμέτρησης έπεσε ξανά.

Όλα έδειχναν πως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου θα βρει χωρίς τέρματα τις δύο ομάδες. Ωστόσο, ο Κούρος ανέτρεψε τον Ίγκορ στη μεγάλη περιοχή και ο τελευταίος δεν… λάθεψε από την άσπρη βούλα, δίνοντας το προβάδισμα στον Πανθρακικό στο 42’. Μέχρι τη συμπλήρωση των πρώτων 45 λεπτών δεν άλλαξε κάτι και έτσι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου έμεινε στο 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

inner

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, το ματς ήταν κακό ποιοτικά, ενώ και οι δύο ομάδες έκαναν πολλά λάθη. Όμως, στην πρώτη καλή στιγμή της επανάληψης ο Παπάζογλου έκανε το 1-1, ανεβάζοντας παράλληλα τη ψυχολογία των παικτών του Ατρόμητου.

inner

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, λίγα πράγματα θα έχουν να θυμούνται οι δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι με τους Μπρίτο και Τάτο ήθελαν να γίνουν πιο επιθετικοί, αλλά δεν κατάφεραν να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί για τον Αθανασιάδη, με την καλύτερή τους ευκαιρία να ήταν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Καραμάνο. Από την άλλη, οι Ακρίτες με δυσκολία έφταναν στη μεγάλη περιοχή του Γκορμπούνοφ, στο δεύτερο μέρος.

Οι συνθέσεις:


Πανθρακικός (Ρόκα): Αθανασιάδης, Μεχία, Ρομέου (82’ Τζάνης), Χασομέρης (72’ Κάσες), Εμπό, Ιγκόρ, Ντιγκινί, Τσουμάνης, Λαδάκης, Ποτουρίδης, Μελίσσης.

Στον πάγκο: Αράμπα, Σερφά, Ζδράβος-Ρίζος, Λίτσκας.

Ατρόμητος (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κατσουράνης, Κούρος, Φυτανίδης, Γεωργίου (61’ Ναπολεόνι), Παπάζογλου, Μπάλλας (80’ Καραμάνος), Κιβρακίδης, Δημούτσος, Ούμπιντες, Λαζαρίδης (61’ Μπρίτο).

Στον πάγκο: Μπάρκας, Τάτος, Νάστος, Παπασπύρος.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: