Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Πάει για άλλο… Πορτογάλο!!

Κερδίζει πόντους για να αποκτηθεί τώρα από την ΑΕΚ ο Ορλάντο Σα και να καλύψει τη θέση του σέντερ φορ. Για το καλοκαίρι πάει η υπόθεση του Ούγκο Αλμέιδα. Χαμόγελα για το 5-1 επί της Καλλιθέας.

Πάει για άλλο… Πορτογάλο
Μπορεί ο Ιβάν Μπρέσεβιτς να δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και να το πιστοποίησε με το χθεσινό χατ-τρικ απέναντι στην Καλλιθέα (5-1), ωστόσο ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ δεν αλλάζει και η πρόθεση για απόκτηση σέντερ φορ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι ειλημμένη.

Η περίπτωση του Ούγκο Αλμέιδα φαίνεται πως παίρνει… αναβολή για το καλοκαίρι. Ο Πορτογάλος φορ της Τσεζένα θα μπορούσε να μείνει ελεύθερος από την Τσεζένα, ωστόσο δεν είναι πρόθυμος να αγωνιστεί με την ΑΕΚ στη Football League και το μήνυμα αυτό φρόντισε να το περάσει στους «κιτρινόμαυρους». Δεν αποκλείεται η «Ένωση» να επιδιώξει να κερδίσει την υπογραφή του από τώρα για τον Ιούλιο, που θα είναι ελεύθερος.

Πάντως αυτή τη στιγμή φαίνεται να κερδίζει πόντους η περίπτωση ενός άλλου Πορτογάλου για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Ο λόγος για τον Ορλάντο Σα, με την πλευρά του οποίου έχουν γίνει επαφές. Φαίνεται πως πρόκειται για εφικτή λύση, παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2017 από τη Λέγκια. Οι Πολωνοί φέρονται να ζητούν ένα εκατ. ευρώ για την πώλησή του, αλλά στην ΑΕΚ εκτιμούν πως το deal μπορεί να γίνει με πολύ λιγότερα χρήματα για τον 26χρονο άσο που φέτος έχει 10 γκολ σε 18 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις και την περασμένη διετία έπαιξε στην ΑΕ Λεμεσού.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν στα υπόψη τους και μια τρίτη λύση για τη θέση του σέντερ φορ, που όμως δεν έχει βγει στην επιφάνεια, αλλά πρόκειται για ποδοσφαιριστή με ποιότητα.

Επιστροφές με Άλιμο

Χαμόγελα στην ΑΕΚ για την καλή εμφάνιση και το 5-1 επί της Καλλιθέας. Παρά τη θριαμβευτική πρόκριση επί του Ατρομήτου στο Κύπελλο, αλλά και τις σημαντικές απουσίες (Μπαρμπόσα, Μπακάκης, Πλατέλλας, Κολοβέτσιος, Ντακόλ), η «Ένωση» ήταν συγκεντρωμένη και μετέτρεψε σε περίπατο το παιχνίδι.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ΑΕΚ είναι το ματς με τον Άλιμο την ερχόμενη Κυριακή. Σε αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι αναμένεται να επανέλθουν οι Μπαρμπόσα, Πλατέλλας και Μπακάκης, ενώ πιθανώς να επανεμφανιστεί και ο Άλεξ Ντακόλ. Εκτός θα είναι ο τραυματίας Κολοβέτσιος.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: