Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Βενγκέρ: «Στους κορυφαίους ο Σάντσες»!

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε μετά το 3-0 της Άρσεναλ επί της Στόουκ ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος «αποθέωσε» τον Σάντσες και τόνισε πως βρίσκεται εν αναμονή για την κατάσταση του Ντεμπισί.
Ο Αλσατός τεχνικός στάθηκε στο πού δυνατό ξεκίνημα την ομάδας του στο ματς, είχε να πει μόνο τα καλύτερα για την εμφάνιση του Σάντες, ενώ τόνισε πως ακόμα δεν μπορεί να ξέρει για πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης και πάλι ο Ματιέ Ντεμπισί, που αποχώρισε τραυματίας από το ματς.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βενγκέρ:
«Συνολικά είμαστε ευχαριστημένοι από τη στιγμή που νικήσαμε και πετύχαμε και τρία γκολ. Πραγματοποιήσαμε καλό ξεκίνημα στον αγώνα και ξέραμε ότι αυτό θα ήταν σημαντικό σήμερα.
Ελπίζοντας ότι κάποιοι από τους παίκτες που θα επιστρέψουν από τους τραυματισμούς τους, μπορούμε να συνεχίσουμε σε ανοδική πορεία. Δυστυχώς χάσαμε ακόμα έναν αμυντικό (Ντεμπισί) και δεν μπορώ να πω ακόμα με σιγουριά για πόσο καιρό θα μείνει εκτός.
Ο Σάντες είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές. Είναι ένας μαχητής και ο συνδυασμός του ταλέντου που διαθέτει και του μαχητικού πνεύματος είναι εξαιρετικά δύσκολο να το βρει κάποιος».
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: