Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Η απάντηση του Σάββα στην ανακοίνωση του ΠΑΟΚ!!

Πώς σχολίασε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού την αναφορά που έκανε ο Δικέφαλος στο όνομά του; Γιατί ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς; Αποθέωση Άγγελου Αναστασιάδη! Χειμαρρώδης παρουσιάστηκε για μια ακόμα φορά ο Σάββας Θεοδωρίδης στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στην Ξάνθη.

Ο αντιπρόεδρος των Ερυθρολεύκων ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο επειδή η ομάδα άργησε να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ απάντησε στη χθεσινή ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

"Καταρχήν, θέλω να ευχαριστήσω τον τεράστιο κόσμο του Ολυμπιακού, που ήρθε σήμερα εδώ, τόσο μακριά, για να υπερασπίσει την ομάδα του στο πιο κρίσιμο παιχνίδι, στο φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.
Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε πολύ καλή ομάδα, η οποία μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης, μετά τον Ολυμπιακό είναι οι καλύτερες ομάδες. Θα με θυμηθείτε στο μέλλον γι' αυτό που λέω.
Επίσης, ήθελα να πω με την αυλαία του πρώτου γύρου, να μας συγχαρούν οι φίλαθλοί μας που αργήσουμε να κάνουμε το αυτονόητο. Δηλαδή, να είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία, όπως έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια. Να είναι υπερήφανοι γι' αυτό.
Τους υποσχόμαστε ότι στο φινάλε θα είμαστε και πάλι πρώτοι. Πιστεύω ότι από εδώ και εμπρός θα δούμε έναν άλλο Ολυμπιακό. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να ξεπεράσουμε οποιεσδήποτε αδυναμίες και να γίνουμε πραγματικά Ολυμπιακός, αυτό που αξίζει να βλέπουν οι φίλαθλοί μας. Πιστεύω ότι στο δεύτερο γύρο θα είμαστε πάρα πολύ καλύτεροι.
Η διαιτησία ήταν άψογη σήμερα. Ας αφήσουν τα αράουτ, τα φάουλ και κάποιες αστείες φάσεις. Ήταν άψογη. Ούτε μία φάση δεν έγινε που να κρίνει αποτέλεσμα.
Θέλω να δώσω και μία απάντηση γιατί είδα μια ανακοίνωση του ΠΑΟΚ που ανέφερε το όνομά μου. Δεν έχω να δώσω καμία απάντηση σε αυτούς που συνέταξαν την επιστολή. Δεν σέβονται την ιστορία του ΠΑΟΚ αυτοί οι άνθρωποι. Απάντηση για μένα έδωσε ο εξαιρετικός προπονητής του ΠΑΟΚ και καταπληκτικός άνθρωπος, ο Άγγελος Αναστασιάδης που είπε ότι "δεν είχαμε καμία σχέση, δεν υπήρχε η ομάδα στο γήπεδο και πάρα πολύ δίκαια μας κέρδισε ο Αστέρας Τρίπολης".
Αυτοί ας ψάξουν να βρουν τα πραγματικά αίτια της καταπτώσεως του ΠΑΟΚ. Κάτι φταίξει. Ξέρουν οι φίλαθλοί τους. Με τέτοια δημοσιεύματα, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, προσπαθούν να δικαιολογηθούν στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.
Εύχομαι στους φιλάθλους του Ολυμπιακού να είναι δίπλα στην ομάδα. Το χρειαζόμαστε περισσότερο απ' όλους. Τους κάναμε το χατίρι. Είμαστε επικεφαλείς αυτή την στιγμή, στο φινάλε του πρώτου γύρου. Θέλω να αγκαλιάσουν τον Ολυμπιακό με θέρμη. Να έρχονται σε όλα τα παιχνίδια από εδώ και εμπρός. Τους υπόσχομαι έναν άλλον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε το πρωτάθλημα. Αυτά τα παιχνίδια, σαν το σημερινό, δίνουν το πρωτάθλημα. Σε τέτοια ο Ολυμπιακός, αν κυνηγάει τον τίτλο, δεν τα χάνει ποτέ. Ευχαριστώ πολύ. Καληνύχτα σας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: