Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Γκιρτζίκης… άνευ αντιπάλου!!

Δίχως αντίπαλο κατεβαίνει στις εκλογές της ΕΠΟ ο Γ.Γκιρτζίκης, καθώς δεν υπάρχει καμία άλλη υποψηφιότητα για τις εκλογές στις 23/1 κι ενώ η προθεσμία λήγει απόψε. Δεν κατεβαίνει ο Γκαγκάτσης.

Γκιρτζίκης… άνευ αντιπάλου
Ο Γιώργος Γκιρτζίκης θα είναι-εκτός σοβαρού απροόπτου-ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ μετά τις εκλογές της επόμενης Παρασκευής (23/1). Κι αυτό πολύ απλά γιατί θα είναι-όπως όλα δείχνουν-ο μοναδικός υποψήφιος για τη διαδοχή του Γιώργου Σαρρή.

Η σχετική προθεσμία για υποβολή υποψηφιοτήτων λήγει απόψε τα μεσάνυχτα και ο νυν πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας δεν έχει αντίπαλο, καθώς ο Βασίλης Γκαγκάτσης αποφάσισε να μην κατέβει καν στις εκλογές. Παρότι φήμες ήθελαν τον πρώην πρόεδρο της ομοσπονδίας να έχει τη στήριξη αρκετών ομάδων (ανάμεσά τους και των Σαββίδη από ΠΑΟΚ και Μελισσανίδη από ΑΕΚ), δεν είχε την απαιτούμενη συμπαράσταση από τις Ενώσεις σε αντίθεση με τον Γιώργο Γκιρτζίκη που έχει μεγάλο «ρεύμα».

Έτσι, κι αν δεν υπάρξει κάποια μεγάλη έκπληξη της τελευταίας στιγμής, ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ θα είναι ο Γιώργος Γκιρτζίκης, με θητεία μέχρι τον Οκτώβριο του 2016 και μια σειρά από «καυτά» ζητήματα που πρέπει να επιλύσει. Μετά τις εκλογές θα μπει στην τελική ευθεία και το θέμα του νέου ομοσπονδιακού προπονητή, αφού πλέον θα απομένει μόλις ένα δίμηνο για τον αγώνα με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη, όπου η Εθνική θα παίξει το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2016. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: