Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Γρηγορίου: «Είχαμε ευκαιρίες»

Στις ευκαιρίες που είχε η Κέρκυρα να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΟΦΗ στάθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου, τονίζοντας πως οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα καλό ημίχρονο.

Γρηγορίου: «Είχαμε ευκαιρίες»
Από ένα ημίχρονο μοιράστηκαν ΟΦΗ και Κέρκυρα σύμφωνα με τον Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκανε η ομάδα τους το Ηράκλειο.

Ο τεχνικός των «Φαιάκων» στάθηκε στην κούραση της ομάδας του, αλλά και στις ευκαιρίες που είχε να πάρει το ματς τονίζοντας:

«Ήρθαμε να διεκδικήσουμε βαθμό ή βαθμούς γνωρίζοντας ότι ο ΟΦΗ έχει τα γνωστά προβλήματα, τα οποία στην εξέλιξη του αγώνα δεν φάνηκαν ιδιαίτερα», σχολίασε αρχικά ο Μιχάλης Γρηγορίου και συνέχισε:

«Το πρώτο ημίχρονο μας ανήκει εξ' ολοκλήρου, μείναμε στην μοναδική καλή στιγμή που είχε ο ΟΦΗ, αντιδράσαμε και ισοφαρίσαμε. Βάλαμε δύο επιθετικούς, προηγηθήκαμε και όλα πήγαιναν καλά μέχρι την αποβολή του Βενέτη. Καθοριστική στιγμή είναι ο τραυματισμός του Ντιόγκο».

Στη συνέχεια είπε: «Μετά την ισοφάριση, ο ΟΦΗ είχε τον έλεγχο του αγώνα, δεν έχω άποψη για το δεύτερο πέναλτι αλλά θεωρώ ότι οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο, εμείς ήμασταν καλύτεροι – στο δεύτερο ο ΟΦΗ. Δεν θα έλεγα ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, είχαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε σημάδια κόπωσης και ήδη κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι, την Τετάρτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: