Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

«Μπράβο σε όλους»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την σημερινή εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του, δίνοντας τους εύσημα ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο για τη στήριξη του.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:
«Πιστεύω ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, μέχρι που βάλαμε το γκολ. Μετά ήρθε ένας εκνευρισμός, χάσαμε την ηρεμία μας και αυτό μας επηρέασε μέχρι την λήξη του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πάλι ενέργεια, βγάλαμε φάσεις, αλλά δεν είχαμε καλή ενέργεια στο τέλος με αποτέλεσμα να αρχίσει η ανησυχία μήπως και ο αντίπαλος από μία στατική φάση φέρει το παιχνίδι στα ίσια όπως κι έγινε σε μια φάση που ο αντίπαλος έχασε ευκαιρία» .
Συνεχίζοντας ο προπονητής του Ηρακλη πρόσθεσε : «Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Μετά την προσπάθεια που έγινε, κάποιοι παίκτες  έδειξαν σημάδια κούρασης, αλλά θα τους ξεκουράσουμε και θα πάμε στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου για να κατακτήσουμε αυτό που μας ανήκει. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη σ’ αυτά τα παιδιά. Θα ήθελα επίσης, να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου κι ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο που μας βοήθησε. Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι το ήξερα μετά την πρόκριση στον Πλατανιά, αλλά αυτό που κρατάμε είναι η προσπάθεια και φυσικά οι τρεις βαθμοί».

Αναφερόμενος  στην συνέχεια είπε χαρακτηριστικά : «Σ’ όλα τα παιχνίδια αν δείτε τον χρόνο συμμετοχής θα διαπιστώσετε ότι έχουν παίξει όλοι. Δεν είναι τόσο εύκολο να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες, αλλά έχουμε δείξει ότι όσες αλλαγές κι αν κάνουμε, η ομάδα δεν επηρεάζεται. Τους παίκτες θα τους προστατέψω όσο μπορώ».

Για τον Μπάμπα και τους νέους παίκτες τόνισε :  «Τον Μπάμπα ήταν επιλογή μου να μην τον πάρω στον Πλατανια. Θα κάνουμε ένα φιλικό αύριο (12/1) με την Β’ ομάδα για να πάρει αγωνιστικό ρυθμό. Περιμένουμε και τα δελτία των Τσιλιγκίρη, Γιαννίκογλου. Ο πρώτος έκανε εργομετρικά και είναι πανέτοιμος. Σ’ αυτό το φιλικό θα δω και τα δύο παιδιά που ήρθαν από την Αμερική».

Δεν υπάρχουν σχόλια: