Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Σάκοτα: «Έχουμε παράπονα, κάναμε και λάθη»

Σε λάθη της διαιτησίας και των παικτών του απέδωσε ο Ντράγκαν Σάκοτα την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία. Δεν έλειψαν και οι στιγμές… έντασης στη συνέντευξη Τύπου.

Σάκοτα: «Έχουμε παράπονα, κάναμε και λάθη»

«Ήμασταν πιο κοντά στη νίκη. Εννοείται ότι έχουμε και παράπονα, πιστεύω δικαιολογημένα. Δε βοηθάει να πω τίποτα παραπάνω από αυτό. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Είχαμε αρκετά προβλήματα τις 2-3 τελευταίες εβδομάδες», τόνισε αρχικά.

Μάλιστα προέκυψε και ένταση, όταν του επισημάνθηκε πως η ομάδα του είχε 23 βολές και ο ΠΑΟΚ 9. «Τα γυαλιά με τα οποία βλέπετε εσείς το παιχνίδι είναι ένα άλλο θέμα. Έχω άλλη άποψη. Το βλέπω σαν προπονητής της ομάδας μου. Οι βολές θα μπορούσαν να είναι και 50,αντί να είναι 23. Θα έπρεπε να έχουμε ισορροπία; Σιγά τώρα…», απάντησε.

Όσο για την «αυτοκτονία» της ΑΕΚ στο φινάλε, είπε: «Εννοείται ότι είναι λάθος μας. Δεν ήταν η μοίρα μας να κάνουμε κάτι παραπάνω».

Όσο για το αν θεωρεί πως η ΑΕΚ χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση, είπε: «Μαζευτήκαμε πρόσφατα και δεν έχουμε καλές συνεργασίες. Αυτέ που θέλει ο κάθε προπονητής δηλαδή. Αυτό δεν έχει να κάνει όμως όταν φτάνεις να κερδίσεις. Αν είχαμε πάρει το παιχνίδι θα μιλούσαμε για άλλα πράγματα. Εμείς διορθώνουμε την ομάδα, όσο μπορούμε».

Ο γιος του, Ντούσαν Σάκοτα, ανέφερε από τη δική του πλευρά: «Δικαιούμασταν να πάρουμε το ματς. Από ύποπτες φάσεις δεν το πήραμε, δείτε το βίντεο... Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο, μπορούσα και μην έρθω. Το ελέγχαμε το ματς 40 λεπτά, ήταν δικό μας ματς και έπρεπε να το πάρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: