Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Συλλαλητήριο και… απόφαση για ΑΣΕΑΔ!

Σε συλλαλητήριο για την απόφαση του αθλητικού δικαστή μετατρέπουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού το σημερινό ματς με τον Πανελευσινιακό. Αποφασίζει για ΑΣΕΑΔ η ΚΑΕ. Αιχμές από Στεφάνου για Ολυμπιακό.

Συλλαλητήριο και… απόφαση για ΑΣΕΑΔ

Αναμένονται αντιδράσεις από τους οπαδούς των «πρασίνων» που δείχνουν αποφασισμένοι και για άλλες κινητοποιήσεις προσεχώς. Την ίδια ώρα, η ΚΑΕ ακόμη δεν έχει κάνει σαφές αν θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για την απόφαση του αθλητικού δικαστή. Από τη μια κάποιοι θεωρούν πως πρέπει να εξαντλήσει τα νομικά περιθώρια δικαίωσης, αλλά από την άλλη υπάρχει η εκτίμηση πως από τη στιγμή που η υπόθεση του αγώνα αυτού ανακινήθηκε από το συγκεκριμένο όργανο, θα είναι μάταιος κόπος η προσφυγή σε αυτό. Σε κάθε περίπτωση, ίσως και σήμερα να γίνει γνωστή η απόφαση της ΚΑΕ.

Στο μεταξύ, ο ιστορικός παράγοντας της ΚΑΕ, Τάσος Στεφάνου, μίλησε στην «Πράσινη» για τη συγκεκριμένη απόφαση και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τον Ολυμπιακό, αλλά και τα αρμόδια όργανα.

«Είμαι 58 χρόνια στον Παναθηναϊκό και το μπάσκετ. Τέτοια απόφαση δεν έχει παρθεί ποτέ. Και ο Παναθηναϊκός έχει πάει στον αθλητικό δικαστή αλλά ποτέ για να διεκδικήσει έναν ματς που κρίθηκε απόλυτα δίκαια στο παρκέ. Αυτή η εξέλιξη μας δείχνει ξεκάθαρα πως το μπάσκετ βαδίζει σε λάθος δρόμο. Είναι ντροπή να κλέβουν τον ιδρώτα νέων παιδιών, εκτός αγωνιστικών χώρων. Ακόμα και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού τιμώρησαν τους παίκτες τους και η ομάδα έδιωξε τον προπονητή της μετά από εκείνο το ματς», δήλωσε στην «Πράσινη» και πρόσθεσε: «Επίσης, δεν είδα καμία αντίδραση από την ΕΟΚ και τον ΕΣΑΚΕ. ούτε πήραν θέση για την αλλαγή των αποφάσεων και για πράγματα που είναι πρωτάκουστα για το άθλημα. Γιατί την ώρα του αγώνα δεν αντέδρασαν από τον Ολυμπιακό; Τότε όλοι έλεγαν πως είναι καλύτερος και όταν γελοιοποιήθηκε μέσα στο παρκέ επιδίωξαν να το πάρουν στα χαρτιά. Τότε θυμήθηκαν πως ήταν στο γήπεδο ο κ. Γιαννακόπουλος. Λυπάμαι για τους αδελφούς Αγγελόπουλους και για κάποιον κύριο Σκινδήλια. Είμαι τόσα χρόνια στο χώρο και δεν τον έχω ξανακούσει. Δημιουργείται ένα φοβερό δεδικασμένο και δεν ξέρουμε που θα καταλήξει». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: