Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Χάβος: «Δεν είμαστε μηχανές»

Κάλυψε τους παίκτες του Παναιτωλικό για την εικόνα τους στο δεύτερο ημίχρονο και την έλλειψη φρεσκάδας ο Μάκης Χάβος, μετά την ισοπαλία απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Χάβος: «Δεν είμαστε μηχανές»
Δεν έμεινε ικανοποιημένος από την ισοπαλία απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως ο Μάκης Χάβος δικαιολόγησε τους παίκτες του για την εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο τεχνικός του Παναιτωλικού απέδωσε την ανωτερότητα των φιλοξενούμενων στην έλλειψη φρεσκάδας και ζήτησε από τον κόσμο να συνεχίσει να στηρίζει με την παρουσία του την ομάδα και στα επόμενα ματς.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες. Το παιχνίδι είχε δυο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος με φάσεις και ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί και οι παίκτες μου δεν είχαν την απαιτούμενη φρεσκάδα, όμως δικαιολογούνται γιατί είναι άνθρωποι, δεν είναι μηχανές. Δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις παίζοντας καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ ήταν αυτός που είχε τις προϋποθέσεις. Συνεχίζουμε και κοιτάμε το ματς της Τετάρτης με τον ΟΦΗ. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράσταση. Έτσι τον θέλουμε πάντα, οι νέοι παίκτες χρειάζονται τη στήριξη του κόσμου.

Ο Παναιτωλικός έχει υψηλό ρυθμό και τέμπο με πολλά ανεβοκαταβέσματα των παικτών στις γραμμές. Δεν γίνεται να έχουμε αυτόν τον ρυθμό για 90 λεπτά. Το πετυχαίνουμε σε ικανοποιητικό βαθμό. Αν το είχαμε 90 λεπτά, θα ήμουνα στην Τσέλσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: