Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Πρώτος και… καλύτερος!

Επέστρεψαν τα χαμόγελα στον Ολυμπιακό μετά τη νίκη στην Ξάνθη και τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Επίκειται ενίσχυση, σε ανοιχτή γραμμή Περέιρα-διοίκηση. Στροφή στον Παναιτωλικό.

Πρώτος και… καλύτερος

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο με την καλύτερη επίθεση (40) και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (13, ενώ 12 έχει ο Παναιτωλικός), καθώς και τον πρώτο σκόρερ, καθώς ο Κώστας Μήτρογλου πέρασε στην κορυφή του πίνακα με δέκα γκολ.

Μετά τις απαραίτητες «ανάσες» και δεδομένου ότι μεσοβδόμαδα υπάρχει ρεπό λόγω του αγώνα με τη Νίκη Βόλου που δεν θα γίνει και εξασφαλίζονται αυτομάτως οι τρεις βαθμοί, έρχεται την Κυριακή η αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Φάληρο (19:30).

Θα γίνει… καλύτερος

Η επιστροφή του Ολυμπιακού στην κορυφή δεν προκαλεί εφησυχασμό και επίκειται ενίσχυση. Ο Βίτορ Περέιρα είναι σε ανοικτή γραμμή με τη διοίκηση για τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας και αναμένονται οι τελικές εισηγήσεις του. Οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν σίγουρα για την απόκτηση ενός στόπερ και πιθανώς ενός μεσοεπιθετικού κι ενός εξτρέμ.

Για το κέντρο άμυνας, ο Ρολάντο της Πόρτο και ο Μικαέλ Σιανί της Λάτσιο είναι δύο παίκτες που σίγουρα απασχολούν, ενώ θεωρείται δύσκολο να επιστρέψει τώρα ο Αβραάμ Παπαδόπουλος από την Τραμπζονσπόρ, για τον επιπλέον λόγο ότι δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League. Όσο για τον Ντιντιέ Ντιγκάρ, ήταν εκτός αποστολής της Νις με επίσημη δικαιολογία έναν μυϊκό τραυματισμό.

Για το κέντρο, ο Σεμπαστιάν Μπλάνκο της Γουέστ Μπρομ φημολογείται πως μπορεί να αποκτηθεί δανεικός με οψιόν αγοράς, ενώ μειώνονται οι πιθανότητες για τον Τόμας Ροσίτσκι από τη στιγμή που αγωνίζεται βασικός στα τελευταία παιχνίδια της Άρσεναλ και δεν δείχνει να θέλει να φύγει από το Λονδίνο, αν δεν τον… υποχρεώσει η ομάδα του. Όσο για τα άκρα, δύσκολο είναι να αποκτηθεί ο Τζόελ Κάμπελ από τους «κανονιέρηδες», ενώ από το εξωτερικό έχει προκύψει η λύση του Ντιέγκο Καπέλ, που ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: