Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Άρης να... φουντάρεις!

Ένα λάθος στην άμυνα και οι χαμένες ευκαιρίες εκθρόνισαν τον Άρη από την κορυφή. Οι κίτρινοι κινδύνεψαν ακόμη και με ήττα στο «Βικελίδης», όμως στο τέλος έσωσαν τον βαθμό (1-1 με Εθν.Αλεξανδρούπολης)

Άρης να... φουντάρεις

Το γκολ του Γκαϊδατζή στο 23ο λεπτό, ήταν αυτό που έκανε την ζημιά για τους γηπεδούχους, που έχασαν σωρεία ευκαιριών για να απαντήσουν. Μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα άτυχοι στο 42’ όταν ο Φερνάντες σημάδεψε το δοκάρι του Εθνικού. Μοιραίος για την ομάδα του Πάουλο Κάμπος ήταν ο Σουνάς, ο οποίος στο 63’ αστόχησε από την άσπρη βούλα. Την ώρα που τα περιθώρια στένευαν επικίνδυνα, ο Καπνίδης έκανε το 1-1, όμως η πρώτη θέση του Α' ομίλου χάθηκε έπειτα από τις νίκες που σημείωσαν (νωρίτερα) Καβάλα και Πανσερραϊκός.

Άρης: Καρατζιοβαλής, Γκίνο, Γιαννίτσης, Φερνάντες, Λιόλιος, Λεμονής, Προβατίδης, Σουνάς, Παπαδόπουλος(58 Σταυρόπουλος), Καπνίδης, Ρένια.

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Φυσέκης, Θάνος, Κατρανίτσας, Παρασκευάς(12Λειβαδιώτης) , Μπαρμπαγιάννης, Τορομανίδης, Πελτέκης(60 Συμτσάκης), Ελληνίδης, Γκαϊδατζής, Φλώρος, Μαμούτ(69 Τσαμουρίδης). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: