Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Πιο κοντά σε Ολυμπιακό ο Μπλάνκο!!

O Σεμπαστιάν Μπλάνκο πλησιάζει στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες από την Αργεντινή. Επιμένουν στην Πορτογαλία για τον Ντιέγο Καπέλ.
Πιο κοντά στην απόκτηση του Σεμπάστιαν Μπλάνκο βρίσκεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αργεντινής. Όπως τονίζεται ο Μπλάνκο δεν είναι θετικός στην προοπτική της Σαν Λορέντζο, με αποτέλεσμα η αργεντίνικη ομάδα να στραφεί σε άλλες λύσεις, όπως αυτή του Βραζιλιάνου Ρικάρντο. Μάλιστα, αναφέρουν πως οι Πειραιώτες είναι πιο κοντά στην απόκτησή του και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις.
Για τον Μπλάνκο σας είχαμε γράψει και χθες πως πλησιάζει προς τον πρωταθλητή Ελλάδας. Ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες, μετά και την συνάντηση που θα έχει ο Περέιρα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Εκεί άλλωστε θα γίνει γνωστό ποιους παίκτες θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός, αλλά και σε ποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση. Στο μεταξύ στην Πορτογαλία δεν έχουν σταματήσει τα δημοσιεύματα για Καπέλ και Ολυμπιακό. Μιλούν για πρόθεση των ερυθρόλευκων να δώσουν 2 εκατ. ευρώ και πως την ίδια ώρα η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας όπου ανήκει ζητάει 4 εκατ. ευρώ.
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: