Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Πιο κοντά σε Γκαλίτσιο!!

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η περίπτωσης απόκτησης του Γιώργου Γκαλίτσιου για τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τη «SportDay». Αρκετά ονόματα Ελλήνων στη λίστα των Βόκολου, Φύσσα. Εμπιστοσύνη σε Σίλντενφελντ.

Πιο κοντά σε Γκαλίτσιο

Ωστόσο, δεν εμποδίζει τίποτα τους ανθρώπους της ομάδας να προετοιμάσουν το έδαφος για το καλοκαίρι και για την επόμενη σεζόν. Οι Φύσσας, Βόκολος εκτός από τον Καλτσά, έχουν αρκετούς Έλληνες παίκτες στη λίστα τους. Άλλωστε μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν στην Εθνική και γνωρίζουν καλά τα ταλέντα που υπάρχουν στα μικρά κλιμάκια. Βεβαίως, «τσεκάρουν» και ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό.

Υπάρχει πάντως και ένας Έλληνας για τον οποίον υπάρχει ενδιαφέρον εδώ και καιρό, αλλά δεν αγωνίζεται στο δικό μας πρωτάθλημα, ο Γιώργος Γκαλίτσιος. Το συγκεκριμένο θέμα πάει καλά για τους «πράσινους». Κατά τη διάρκεια των εορτών υπήρξαν επαφές με τον δεξιό μπακ της Λόκερεν, που ήρθε στη χώρα μας για να περάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένεια του. Ο 28χρονος αμυντικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και αυτή τη στιγμή είναι στην Ισπανία, για χειμερινή προετοιμασία με την ομάδα του.

Στον Παναθηναϊκό θέλουν να κλείσει άμεσα το θέμα, καθώς μπορούν πλέον και τυπικά να μιλήσουν μαζί του, διότι μένουν λιγότερο από έξι μήνες μέχρι να λήξει το συμβόλαιο του και θέλουν να προλάβουν τυχόν… μνηστήρες. Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί για την απόκτηση του και σε αυτό έχει παίξει ρόλο και το γεγονός ότι θα έχει τη δυνατότητα να παίξει ξανά στην Ευρώπη ο Γκαλίτσιος.

Ομάδες για τους ταλαντούχους παίκτες ψάχνουν οι «πράσινοι». Η διάλυση της Νίκης Βόλου αναγκάζει τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να αναζητούν ομάδες για τους παίκτες που είχαν δανείσει στην ομάδα της Μαγνησίας και το καλοκαίρι θα γίνει εκ νέου αξιολόγηση. Ο Νίκος Γιαννιτσάνης οδεύει προς Λαμία, ο Βαγγέλης Αναστασόπουλος προς Ηρακλή. Ο Υμεράι Μαλντίν θα πάει δανεικός στον Φωστήρα του Κριστόφ Βαζέχα. Ο Ταμπάκης θα δοθεί σε ομάδα της β’ κατηγορίας. Υπάρχει προφορική συμφωνία, αλλά αναμένεται το όνομα του συλλόγου. Συνεχίζεται το ψάξιμο για τον Μουζακίτη. Ο Μαρινάκης είναι ο ο μόνος μάλλον που θα γυρίσει στο Κορωπί.

Τα 'παν με Σίλντενφελντ

Πρόσφατα έγινε συζήτηση των Βόκολου, Αναστασίου με την Γκόρντον Σίλντενφελντ. Αφορμή αποτέλεσε το ότι ακουγόταν όλο και πιο έντονα ότι ο Κροάτης είναι δυσαρεστημένος επειδή δεν έχει κληθεί από τη διοίκηση, ώστε να γίνει κουβέντα για το μέλλον του παίκτη. Ο Κροάτης έχει παραχωρηθεί δανεικός από την Ντινάμο Μόσχας και στο τέλος της σεζόν λήγει το συμβόλαιο του με τους Ρώσους. Του έγινε ξεκάθαρο ότι υπάρχει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του και του τονίστηκε ότι παραμένει ο ηγέτης της άμυνας.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: