Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Διακοπή 30 λεπτών στου Ρέντη!!

Ρίψεις αντικειμένων στους παίκτες του ΠΑΟΚ, άδειασε κομμάτι της εξέδρας των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της Volleyleague.

Διακοπή 30 λεπτών στου Ρέντη!
Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των παικτών του ΠΑΟΚ μετά την ανατροπή και την κατάκτηση του 2ου σετ (από 24-22 σε 24-26), προκάλεσαν την αντίδραση των οπαδών του Ολυμπιακού και στην προσπάθεια τους να αλλάξουν πάγκους για το 3ο σετ τους πέταξαν σωρεία αντικειμένων, μπουκαλιών, λούζοντας τους….

Το αποτέλεσμα ήταν η διακοπή της κανονικής ροής του αγώνα για περίπου 30 λεπτά. Ο α’ διαιτητής κ. Γεωργουλέας ζήτησε να αδειάσει ένα μέρος της κερκίδας των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού που βρίσκεται κοντά στον πάγκο του ΠΑΟΚ, προειδοποιώντας ότι αν επαναληφθεί θα ζητήσει την εκκένωση του γηπέδου.

Το ματς ξεκίνησε από το 1-1, λόγω κόκκινων καρτών που δέχθηκαν ο Χιμένες του ΠΑΟΚ και ο μάνατζερ του Ολυμπιακού Νίκος Μαντούβαλος. Ειδικότερα ο Κουβανός άκουσε τα εξ αμάξης από τους οπαδούς του Ολυμπιακού γιατί πανηγύρισε έξαλλα τον πόντο στο 22-20, χτυπώντας το κεφάλι του στον στύλο που κρατάει το φιλέ, δεχόμενος και την κίτρινη κάρτα του διαιτητή. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: