Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Κρίσιμο σταυροδρόμι για Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ζορίστηκε στο ματς με τον Εργοτέλη (αν και έφτιαξε πολλές φάσεις), αλλά πήρε τη νίκη και τώρα έχει μπροστά του τρία ματς-φωτιά σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Κρίσιμο σταυροδρόμι για Ολυμπιακό
Η νίκη (3-0) επί του Εργοτέλη ήρθε, στο θεωρητικά πιο εύκολο από τα παιχνίδια που θα δώσει ο Ολυμπιακός αυτόν τον μήνα, καθώς όπως έχει ειπωθεί αρκετά τον τελευταίο καιρό, ο Φεβρουάριος θα είναι πολύ δύσκολος για τους «ερυθρόλευκους» και ειδικά το οκταήμερο από τις 19 έως τις 26 του μήνα. Μπορεί να του δώσει πρόκριση στην Ευρώπη, αλλά και πρωτάθλημα. Μπορεί όμως να τον φέρει και σε δύσκολη θέση.

Από σήμερα η προσοχή στρέφεται στην πρώτη αναμέτρηση με την Ντνίπρο για τη δεύτερη φάση του Europa League, που είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (19/2, 15:00) στο Κίεβο. Τρεις ημέρες μετά υπάρχει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και αν οι «πράσινοι» επικρατήσουν του ΟΦΗ, τότε η μεταξύ τους διαφορά θα είναι στους έξι βαθμούς και ενδεχόμενη ήττα των Πειραιώτων θα την ψαλιδίσει στους τρεις, βάζοντας «φωτιά» στην κορυφή και την ομάδα σε πίεση. Σε περίπτωση ισοπαλίας ή νίκη, οι παίκτες του Περέιρα θα έχουν βγάλει τα ντέρμπι, έχοντας σε απόσταση ασφαλείας τους διώκτες της.

Τέσσερις ημέρες μετά το «Απόστολος Νικολαΐδης» υπάρχει η ρεβάνς με τους Ουκρανούς στο Καραϊσκάκη, που θα κρίνει το μέλλον του Ολυμπιακού στη διοργάνωση.

Μήτρογλου, Μασουάκου, Σιόβας και Εντινγκά δεν έπαιξαν χθες και ξεκουράστηκαν ενόψει της δύσκολης συνέχειας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: