Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

«Όλοι γνωρίζουν ποιος κάνει κουμάντο στην Ελλάδα»

Ο Ρόμπερτ Μακ, μέσω του επίσημου λογαριασμού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο twitter, συνομίλησε με τους φιλάθλους της ομάδας απαντώντας τους σε ότι απορία είχαν.
Διαβάστε μερικές από αυτές:
- Από τον καιρό που παίζεις στον Π.Α.Ο.Κ. πιο σύνθημα της κερκίδας είναι το αγαπημένο σου?
«Το ΠΑΟΚάρα, ΠΑΟΚάρα σ” αγαπώ. Και τα υπόλοιπα μου αρέσουν, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι λένε»!
- Αγορίνα μου πες καμία καλή κουβέντα στον Χάσμικ να έρθει στον ΠΑΟΚ…
«Εγώ να του πω, αλλά αγαπά τόσο πολύ τη Νάπολι, είναι σαν Θεός εκεί και δε νομίζω να θέλει να φύγει».
- Αφού δεν μας λένε τι συμβαίνει πες μας τι συνέβη μετά το ματς με τον Ολυμπιακό  και από το +5 πήγαμε στο -8?
«Αυτό που συνέβη είναι ότι μετά από το συγκεκριμένο ματς πάψαμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Η απόδοσή μας έπεσε αισθητά. Οφείλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και να παλέψουμε για το καλύτερο ως το τέλος της σεζόν. Αυτό έχει σημασία».
- Ποιος είναι ο αγαπημένος σου συμπαίκτης και ποια είναι η άποψη σου για τον Αγγελο Αναστασιάδη;
«Δεν θέλω να επιλέξω κάποιον, όλοι είναι φίλοι μου μέσα στην ομάδα. Σχετικά με τον κ. Αναστασιάδη. Οπως κάθε προπονητής έχει και θετικά και αρνητικά στοιχεία. Πρέπει να παραδεχτούμε, όμως, πως είναι ξεχωριστός».
- Ποια είναι η άποψη σου για το πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό;
«Το ελληνικό είναι αρκετά καλό πρωτάθλημα, αλλά επειδή δεν έχει μεγάλη προβολή στο εξωτερικό ορισμένοι βρίσκουν την ευκαιρία να κάνουν διάφορα… περίεργα. Οι περισσότεροι γνωρίζουν ποιος κάνει κουμάντο. Σίγουρα χρειάζονται αλλαγές για να βελτιωθεί το επίπεδο του πρωταθλήματος και να γίνει πολύ καλύτερο. Η δυνατότητα υπάρχει».
Πόσο ΠΑΟΚ νιώθεις;
«Παίζω στον ΠΑΟΚ και δε θα μπορούσα να νιώθω κάτι διαφορετικό».
- Πόσο κοντά είναι αυτά που σκεφτόσουν για τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη πριν υπογράψεις σε σχέση με αυτά που συνάντησες μέχρι τώρα;
«Εχω πει πολλές φορές πως η Θεσσαλονίκη είναι μια πολύ όμορφη πόλη με πολύ καλούς ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα που έχει τις δυνατότητες να γίνει ακόμα καλύτερη και μεγαλύτερη».
- Λίγα λόγια για τους οπαδούς;
«Και στη Γερμανία ο κόσμος ήταν κοντά στην ομάδα και τη βοηθούσε σημαντικά, αλλά οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι μοναδικοί. Μπορούν να πεθάνουν για την ομάδα κι αυτο μου αρέσει πολύ. Ερχονται παντού μαζί μας και μας στηρίζουν. Στα δύσκολα μπορεί να είναι θυμωμένοι γιατί θεωρούν πως δεν προσπαθούμε στο 100% κι αυτό είναι φυσιολογικό. Ο ΠΑΟΚ είναι η ζωή τους».
- Λίγα λόγια για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό;
«Ηταν ξεχωριστή.Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στην καριέρα μου. Στη Γερμανία δεν μπορεί να περάσει τίποτα στο γήπεδο. Ηταν πολυ όμορφα».
- Μακ είσαι παιχτούρα, θα μείνεις για δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ;
«Εχω συμβόλαιο για τρία χρόνια και θα είμαι στον ΠΑΟΚ».
- Καλησπέρα τι πιστεύεις ότι δεν πήγε καλά φέτος στην ομάδα και έμεινε έξω νωρίς από όλους τους στόχους;

«Επικεντρώσαμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα και για μένα δεν πήραμε στα σοβαρά το Κύπελλο. Στην Ευρώπη ήμασταν άτυχοι. Στο ματς με τη Γκινγκάμπ θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει την πρόκριση. Ισως κάναμε λάθος, αλλά πρέπει να παλέψουμε για τη συνέχεια για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».
- Μάκ,πόσες φορές την εβδομάδα κάνεις σεξ;

«Τώρα με το μωρό στο σπίτι μπορείς να ρωτήσεις πόσες φορές το μήνα!! Χαχαχα…».
Κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων οπαδοί ζήτησαν διάφορα πράγματα από τον Σλοβάκο ποδοσφαιριστή, όπως π.χ. φανέλες, κάτι που δεν αρνήθηκε σε συνεννόηση πάντα με την ΠΑΕ.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: