Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

«Μαζί και στην Σούπερ λιγκ»!

Ο Ντιέγκο Ρομάνο φιλοξενήθηκε χθες στον «ARENA FM 89.4» σχολιάζοντας μιλώντας τόσο για το παιχνίδι με τον Αιγινιακό που έρχεται τη Δευτέρα το απόγευμα στο Καυτανζόγλειο στάδιο όσο και για τη θετική έκβαση που είχε στο θέμα με την αφαίρεση των βαθμών.
Συνέντευξη στον Αχιλλέα Καραλή 
Εκθείασε το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη Θεσσαλονίκη για τον Ηρακλή ενώ επεσήμανε πως το δημιουργικό άγχος είναι καλό για τους «κυανόλευκους» καθώς η ομάδα βαδίζει από το ένα θετικό αποτέλεσμα στο άλλο.  Ο ίδιος δε δίστασε να σχολιάσει πως παρά τη μεγάλη εμπειρία που έχει μέσα στου αγωνιστικούς χώρους, καθημερινά προσπαθεί να μάθει κι άλλα πράγματα που θα μπορέσουν να τον κάνουν ακόμη καλύτερο σαν ποδοσφαιριστή.
>> Η έννοια «ομάδα» για τον Ρομάνο δεν περιορίζεται μόνο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, προπονήσεις και προπονητικές εγκαταστάσεις της Μίκρας. «Είμαστε μια ομάδα η οποία στηρίζεται στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στη διοίκηση, εμάς τους παίκτες, τους προπονητές μας αλλά και τον κόσμο. Κι από τη στιγμή που έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο είναι φυσιολογικό να θέλουν όλοι οι αντίπαλοί μας να μας κερδίσουν. Εμείς καθημερινά όμως δουλεύουμε σκληρά και θέλουμε το άγχος των αγώνων να είναι δημιουργικό. Ιδιαίτερα οι νεαροί συμπαίκτες μου αγωνίζονται καλύτερα όταν το άγχος που έχουν βγαίνει με καλό τρόπο μέσα στους αγώνες».
>> Ο στόχος της ομάδας, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Σούπερ λιγκ, αποτελεί και τον κύριο λόγο, που ο Ντιέγκο αγωνίζεται φέτος με τα χρώματα του Ηρακλή. «Γνώριζα πολύ καλά σε ποια ομάδα ερχόμουν. Από το καλοκαίρι κατάλαβα ότι φέτος ήθελαν να δημιουργήσουν μια πολύ καλή ομάδα κι έτσι δεν είχα κανένα ενδοιασμό να έρθω στη Θεσσαλονίκη και τον Ηρακλή. Θέλω να είμαι με τον Ηρακλή στη Σούπερ λιγκ. Όλοι μου συμπεριφέρθηκαν άψογα και δεν έχει αλλάξει κάτι από αυτά που είχαμε συζητήσει». Κλείνοντας ο έμπειρος μεσοεπιθετικός σχολίασε λακωνικά τη χθεσινή απόφαση για τους βαθμούς: «Οι αγώνες κερδίζονται πάντα μέσα στα γήπεδα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: