Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Φλεβαράκης: «Σε κακό τάιμινγκ η φυγή Κάντζι»

Στην απόφαση να αποχωρήσει τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Κάντζι στάθηκε ο Κώστας Φλεβαράκης, μετά τη νίκη των Τρικάλων επί του Πανιωνίου.

Φλεβαράκης: «Σε κακό τάιμινγκ η φυγή Κάντζι»
Ο τεχνικός των Θεσσαλών στάθηκε στην απώλεια του Καμερουνέζου σέντερ, χαρακτήρισε σημαντική τη νίκη στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία και θεωρεί άδικη τη βαθμολογική θέση των «κυανέρυθων».

Αναλυτικά: «Ήταν σίγουρα μία σημαντική, μεγάλη νίκη από κάθε άποψη απέναντι σε ένα αντίπαλο ο οποίος σίγουρα η βαθμολογική του θέση δεν απεικονίζει την πραγματικότητα, είναι μία πολύ δυνατή ομάδα σε σχέση με το τι διαισθάνεται κανείς, βλέποντας τον αριθμό των νικών τους και νομίζω ότι και στα τελευταία παιχνίδια έδειξαν ότι η εικόνα τους συνεχώς βελτιώνεται, όπως στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, που μέχρι το 34’-35’ ήταν ένα παιχνίδι πολύ κλειστό.

Για μας, αυτή τη στιγμή, πέρα από το σημαντικό των δύο βαθμών και την πολύ καλή άμυνα που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο, που ήταν και το σημαντικότερο, είμαστε σε μία φάση λίγο περίεργη και, μετά από ένα πολύ συναισθηματικό διάστημα στα αποδυτήρια αμέσως μετά το παιχνίδι, με την απουσία ενός παιδιού που, με πολύ αγώνα από όλους μας, όταν προσαρμόστηκε, έδειξε κατά πόσο πολύ μπορεί να βοηθήσει την ομάδα μας.

Για τον Κάντζι, όπως μάθατε, αυτή τη βδομάδα μας προέκυψε ένα θέμα που ήταν πολύ σημαντικό και θα έλεγα σε ένα πολύ κακό τάιμινγκ, όταν έχεις να ετοιμάσεις ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και υπάρχει συγχρόνως και ένα τέτοιο θέμα να χειριστείς με τη μεταγραφή του σε μία ομάδα της ιταλικής Α1.

Σίγουρα και για να είμαστε ξεκάθαροι μακάρι να μπορούσε να μείνει, δεν το συζητάμε, αλλά νομίζω ότι κάποιες φορές και, με τα δεδομένα που υπάρχουν, δεν υπάρχει άλλη λύση. Παρόλα αυτά, εμείς καλούμαστε να βρούμε λύσεις, που είναι αρκετά δύσκολο, καθώς ο Κάντζι κάλυπτε πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο, κάποια που φαίνονται και άλλα που δεν φαίνονται, επομένως είναι πολύ δύσκολο να τα καλύψεις με ένα παίκτη, οπότε ίσως η ομάδα μέσα στις επόμενες μέρες προχωρήσει σε μία η ίσως και σε δύο αλλαγές. Καλή συνέχεια στον Πανιώνιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: