Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Νίκη επειγόντως!


Ο ΠΑΟΚ έχει δύσκολο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, αλλά δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών. Ντεμπούτο για τον Νιόπλια στον πάγκο των γηπεδούχων που έχουν «ξεχάσει» τι σημαίνει νίκη.

Νίκη επειγόντως
Λίγοι τα καταφέρνουν στην έδρα του Ατρόμητου, αλλά στον ΠΑΟΚ δεν μπορούν να σκεφθούν άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι (Novasports 1,NovaΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr) για την 24η αγωνιστική της Super League, ώστε να παραμείνουν σε επαφή με την κορυφή, όπου βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη έχει να κερδίσει από τις 18 Ιανουαρίου, όταν και έκαμψε (1-0) τον Πλατανιά στην Τούμπα. Στη συνέχεια πήρε (3-0) άνευ αγώνος το ματς με τη Νίκη Βόλου, που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, έχασε με 2-1 από τον Παναιτωλικό στη Θεσσαλονίκη και 3-1 από τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Επιστροφή για τον Αλέξανδρο Τζιόλη, που τελευταία φορά αγωνίστηκε στις 7 Δεκεμβρίου με τη Skoda Ξάνθη, όταν και είχε χρησιμοποιηθεί ως στόπερ, (όπως και λίγες ημέρες νωρίτερα με τον Ολυμπιακό), καθώς τον κράτησε εκτός του πρόβλημα στους προσαγωγούς. Δεν είναι σίγουρο ωστόσο ότι παίξει από την αρχή.

Μια πιθανή ενδεκάδα είναι: Ιτάνζ στο τέρμα και στην άμυνα οι Ρατς, Ρικάρντο Κόστα, Βίτορ, Σκόνδρας. Στο κέντρο οι Νομπόα, Κάτσε, Γκολάσα. Ο Περέιρα στην επίθεση, με τους Αθανασιάδη, Μακ πλησίον του.

Εκτός είναι ο Τζανδάρης λόγω καρτών, ο Παπαδόπουλος λόγω θλάσης και ο Κατσικάς, που δεν βρίσκεται στην αποστολή για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Βεβαίως για τη νίκη «καίγονται» και οι γηπεδούχοι, που θα έχουν για πρώτη φορά στον πάγκο τους τον Νίκο Νιόπλια. Τυπικά, η τελευταία φορά που πήραν το «τρίποντο» ήταν στις 18 Ιανουαρίου, καθώς βάσει προγράμματος έπαιζαν με τη Νίκη Βόλου, αλλά λόγω της γνωστής ιστορίας, το ματς του κατοχυρώθηκε με 3-0.

Οι «μπλε» νίκησαν με τον Λεβαδειακό στις 17 Δεκεμβρίου και από τότε έχουν έξι ισοπαλίες (Πανιώνιος, Καλλονή, Πανθρακικός, Πλατανιάς, Παναιτωλικός, Βέροια), μια ήττα από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και μια από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά για το Κύπελλο.

Ο 50χρονος τεχνικός βρίσκεται λίγες ημέρες στην ομάδα (από την περασμένη Δευτέρα) και είναι δύσκολο να «διαβάσει» κάποιος τα σχέδια του. Ωστόσο, μια πιθανή ενδεκάδα είναι Γκορμπούνοφ στο τέρμα, με τους Κούρο, Φυτανίδη, Κατσουράνη, Νάστο στην άμυνα. Στο κέντρο τους Δημούτσο, Πίτου Γκαρσία, Ούμπιντες, Μπρίτο και τους Ναπολεόνι, Παπάζογλου στην επίθεση.

Σαρλ Ιτάνζ και Κώστας Κατσουράνης θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις πρώην ομάδες τους.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: