Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Χ. Μαρκόπουλος: «Στο τέλος κάναμε κακές επιλογές»

Στη δυσκολία του ματς με το Ρέθυμνο στάθηκε στις δηλώσεις του ο Χάρης Μαρκόπουλος και σημείωσε πως κάποια δύσκολα καλάθια των Κρητικών και ορισμένες κακές επιλογές στην επίθεση, έφεραν την ήττα.

Χ. Μαρκόπουλος: «Στο τέλος κάναμε κακές επιλογές»
Τα μεγάλα καλάθια στις κρίσιμες στιγμές και η αδυναμία καλών επιθετικών επιλογών έφεραν το αρνητικό αποτέλεσμα για τον Κόροιβο, όπως είπε ο προπονητής της ομάδας της Αμαλιάδας, Χάρης Μαρκόπουλος.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Χάρη Μαρκόπουλου:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Ξεκινήσαμε καλά. Προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το ματς, αλλά νομίζω στο τέλος κάναμε κάποιες κακές επιλογές. Το Ρέθυμνο βρήκε τρόπους να είναι κοντά στο σκορ. Έβαλε κάποια μεγάλα καλάθια και στην παράταση, όταν πήρε το προβάδισμα, κατάφερε να "ανοίξει" το παιχνίδι με εύστοχα τρίποντα που δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε. Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Από την πλευρά των παικτών, ο Ανδρέας Κανονίδης στάθηκε στα λάθη του Κοροίβου στο τέλος και στη μεγάλη ευστοχία των παικτών του Ρεθύμνου. «Ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Το Ρέθυμνο προερχόταν από 5 πέντε συνεχόμενες ήττες και γνωρίζαμε ότι θα ήθελε πολύ αυτή τη νίκη. Μπήκαμε πολύ δυνατά και δεν τους αφήσαμε να τρέξουν. Κάναμε καλή δουλειά στα ριμπάουντ, αλλά στο τέλος του παιχνιδιού κάναμε κάποια σημαντικά λάθη και το Ρέθυμνο ήταν πιο εύστοχο. Εύχομαι καλή συνέχεια στο Ρέθυμνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: