Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Την πισωγύρισε!!

Πιο κοντά την παραμονή της στην Primera Division βρίσκεται από το Σάββατο η Εσπανιόλ, επικρατώντας με 2-0 της Μάλαγα στο «Ροσαλέδα», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.

Η Εσπανιόλ νίκησε 2-0 τα Μάλαγα στο «Ροσαλέδα», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Primera Division και βρέθηκε στο +10 από τις θέσεις που οδηγούν στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος, δείχνοντας πως «καθάρισε» με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Αντίθετα, οι Ανδαλουσιανοί βρέθηκαν προσωρινά στο -6 από την προνομιούχο εξάδα και θα περιμένουν «γκέλες» των ομάδων που βρίσκονται στις προνομιούχες θέσεις, ώστε να συνεχίσουν να ελπίζουν βάσιμα για τη συμμετοχή στο Europa league της επόμενης περιόδου.

Το ματς ήταν θεαματικό κι, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, η μπάλα ανεβοκατέβαινε στις δυο περιοχές, με τον Γκονζάλεθ στο 41 ’ με καρφωτή κεφάλια να ανοίγει το σκορ για τους Καταλανούς.

Στην επανάληψη, η Μάλαγα «πολιόρκησε» την εστία του Κασίγια και της ακυρώθηκε γκολ ως οφσάιντ, ενώ έχασε και πέναλτι με τον Αμραμπατ στο 83’, στην προσπάθεια του Κολότο να πιάσει την μπάλα με τα χέρια και για αυτό αποβλήθηκε. Έτσι, στο 93΄ο Σέρχιο Γκασία με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: