Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Στα ευρωπαϊκά πρότυπα!!

Στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων βαδίζει ο Ηρακλής που αναζήτησε λύση για την διαχείριση της ΠΑΕ μέσω ανθρώπων που έχουν τεχνοκρατικές γνώσεις.
Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά ο Σπύρος Παπαθανασάκης έδωσε εντολή να αναζητηθεί μια εταιρία που θα καταθέσει προτάσεις για την εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ. Ήδη έχει στα χέρια του πρόταση από συγκεκριμένη  συμβουλευτική εταιρία που παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να λειτουργεί η ΠΑΕ αλλά και γενικότερα την οργάνωση και το οργανόγραμμα που θα πρέπει να υπάρχει στην Μίκρα.
Ο μεγαλομέτοχος έχει συνειδητοποιήσει ότι θα πρέπει να αλλάξουν αρκετά μέσα στην ΠΑΕ και ειδικότερα στον τρόπο που αντιμετωπίζονται ορισμένες καταστάσεις. Χρειάζονται έμπειρα άτομα που να γνωρίζουν τους ρόλους τους και παράλληλα να έχουν και την δυνατότητα να προσκομίζουν λύσεις.
Η εταιρία που κατέθεσε τις προτάσεις στην ΠΑΕ έχει αναφέρει  την διαδικασία που θα πρέπει να βασιστεί ο Ηρακλής. Μεταξύ αυτών τόνισε:
>> Να υπάρχουν προσανατολισμοί στο τμήμα μάρκετινγκ ώστε να έρθουν έσοδα στα ταμεία της ομάδας.
>> Να προχωρήσουν σε εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτήριου ώστε να περιοριστούν οι διαρροές στο Καυτανζόγλειο.
>> Να προβληθεί ο Ηρακλής  από τα ΜΜΕ κάτι που θα μεγαλώσει το όνομα του και αυτό θα βοηθήσει σε κάθε είδους διαπραγματεύσεις.
Προτάθηκε να υπάρχει μια αξιολόγηση των υπαρχόντων στελεχών της ΠΑΕ ώστε να κριθούν όλοι κατά πόσο μπορούν να ανταποκριθούν και σε ποιο πόστο μπορούν να βοηθήσουν καλύτερα.
Υπάρχουν και άλλες προτάσεις που έχουν κατατεθεί και θα παρθεί το επόμενο διάστημα η απόφαση ώστε να ξεκαθαρίσει αν θα ενεργοποιηθούν οι προτάσεις που κατατέθηκαν .
Το σίγουρο είναι ότι ο Ηρακλής προχωράει πλέον σε επαγγελματικές βάσεις και ανάλογα με το μέγεθος του αλλά και ανάλογα με την πορεία που κάνει σε πρωτάθλημα και κυπέλλου.
Ο πρόεδρος του Ηρακλή, γνωρίζοντας πλέον πρόσωπα και καταστάσεις, είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε τομές μέσα στην ΠΑΕ, ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη σταθερότητα στην ομάδα. Παράλληλα, αναμένεται κατά την παραμονή του στην Ελλάδα (προσδιορίζεται αρχές Μαρτίου) να πάρει αποφάσεις και για άλλα ζητήματα που αφορούν τους «κυανόλευκους, ώστε ο Ηρακλής να μπει χωρίς προβλήματα στην μάχη των πλέι οφ
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: