Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Αλλαγές στο πρόγραμμα του ΝΒΑ υποσχέθηκε ο Σίλβερ!

Αποφασισμένος να αλλάξει πολλά στο πρόγραμμα των αγώνων με στόχο οι παίκτες να έχουν περισσότερο χρόνο να ξεκουραστούν δήλωσε ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ.

Αλλαγές στο πρόγραμμα του ΝΒΑ υποσχέθηκε ο Σίλβερ
Σημαντικές διαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα του ΝΒΑ στην νέα αγωνιστική σεζόν προανήγγειλε ο κομισάριος της Λίγκας, Άνταμ Σίλβερ.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τα ξημερώματα σε όλα τα αμερικανικά ΜΜΕ επεσήμανε ότι είναι αποφασισμένος να αλλάξει πολλά σχετικά με το πρόγραμμα των αγώνων με στόχο οι παίκτες να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο… φρέσκοι και να μην κουράζονται από τα συνεχή ταξίδια και παιχνίδια

Μάλιστα, δήλωσε πρόθυμος να ακούσει και προτάσεις από φορείς προκειμένου να στεφθούν με επιτυχία οι αλλαγές αυτές.

«Λαμβάνουμε υπόψη μας τους πάντες. Κυρίως βέβαια τους παίκτες μας και τις ομάδες μας, καθώς δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο σημαντικό από την υγεία τους και την καλή τους κατάσταση», σχολίασε ο Σίλβερ ο οποίος πρόσθεσε:

«Θέλουμε να δούμε τους παίκτες μας να λαμβάνουν την ξεκούραση που χρειάζονται και να μπορούν να αποδίδουν στο υψηλότερο επίπεδο», ανέφερε.

Πώς θα το πετύχει αυτό ο Σίλβερ; Τα αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι στις σκέψεις του είναι να μειωθεί ο αριθμός των αγώνων που γίνονται κάθε ημέρα αλλά και οι ημέρες που θα έχουν στο πρόγραμμά τους παιχνίδια.

Φυσικά κάτι τέτοιο θα σημάνει την αύξηση της διάρκειας του πρωταθλήματος, με τον κομισάριο του ΝΒΑ να καλείται να επιλέξει είτε στην έναρξη της νέας σεζόν, νωρίτερα από το συνηθισμένο, είτε στη… μετάθεση του τέλους της.

Για κάτι τέτοιο είναι έτοιμος να το συζητήσει αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας με τους εμπλεκόμενους φορείς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: