Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Την… έκπληξη η Φέρρα στο ΣΕΦ!

Η επίδοσή της δεν ήταν έκπληξη, όμως η παρουσία της Ανδριάνας Φέρρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που γίνεται στο ΣΕΦ ήταν, καθώς αποφάσισε την τελευταία στιγμή να τρέξει. Δείτε τα πρωινά αποτελέσματα.

Την… έκπληξη η Φέρρα στο ΣΕΦ
Η παρουσία της Ανδριάνας Φέρρα ήταν αυτή που ξεχώρισε στο πρωινό πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που γίνεται στο ΣΕΦ.

Η Ελληνίδα σπρίντερ αποφάσισε την τελευταία στιγμή να συμμετάσχει στην διοργάνωση και με χρόνο 24.30 βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ στον προκριματικό των 200μ., ενώ ελπίζει σε μια ακόμα καλύτερη επίδοση στον απογευματινό τελικό. «Ξύπνησα το πρωί στις 9.30 και έστειλα μήνυμα στον Μάκη (σ.σ. Κατσαντώντης) και του είπα, πάω ΣΕΦ για να τρέξω. Δεν με πίστεψε. Το ήξερα ότι θα τρέξω καλά. Μάλιστα έκανα συντηρητική κούρσα, γιατί φοβήθηκα μη μείνω από δυνάμεις, αφού ακόμη δεν έχω κάνει προπόνηση για 200 μέτρα», δήλωσε μετά την κούρσα.

Το ρεκόρ της (24.89) κυνηγάει η νεάνιδα Δέσποινα Μουρτά, που προκρίθηκε στον τελικό με 24,89, ενώ η Κατερίνα Δαλακά τραυματίστηκε μετά τα 100μ και εγκατέλειψε.

Ο Κυριάκος Αντωνίου προκρίθηκε πρώτος στο αντίστοιχο αγώνισμα των Ανδρών, με 22.09, ενώ ο Παναγιώτης Τριβυζάς τερμάτισε σε 22.17. Στον τελικό θα τρέξει και ο Πέτρος Κυριακίδης (22.21).

Χωρίς εκπλήξεις έγινε ο προκριματικός των 800 μ., ενώ στο τριπλούν των ανδρών την καλύτερη επίδοση σημείωσε ο Νίκος Τσιώκος με 15,49 μ. με τον Δημήτρη Τσιάμη να ακολουθεί με 15,48 μέτρα.

Δεν έγινε τελικός στο επί κοντώ, το τριπλούν και τα 800 μ. των Γυναικών.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: