Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Προσοχή… σκοτώνει!!

Δεν σταματά πουθενά! Η Μπράντφορντ συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στο Κύπελλο Αγγλίας, αφού μετά την Τσέλσι κατάφερε να πετάξει εκτός συνέχειας και τη Σάντερλαντ, επικρατώντας άνετα με σκορ 2-0!  
Ο σύλλογος της League 1 δεν… λογαριάζει την απόσταση δύο κατηγοριών που τον χωρίζουν με τις αντιπάλους του και αποδίδοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο, έφτασε σε ακόμη ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, αλλά και στις «8» καλύτερες ομάδες του θεσμού. Το σκορ άνοιξε στο 3’ από το αυτογκόλ του Ο’Σι και η πρόκριση «σφραγίστηκε» στο 61’ με το τέρμα του Στιντ.

Κατώτερες των περιστάσεων οι «μαυρόγατες», που δεν βρήκαν επιθετικές λύσεις σε κανένα σημείο του αγώνα και έπεσαν και αυτές με τη σειρά τους θύμα έκπληξης.

Το ματς:

Δεν πρόλαβαν καλά- καλά να πατήσουν χορτάρι και το σκορ άνοιξε! Μόλις στο 3’ η Μπράντφορντ πήρε το προβάδισμα, χάρη στο αυτογκόλ του Τζον Ο’Σι (έπειτα από σουτ του Κλαρκ) και έδωσε άγρια ομορφιά στην αναμέτρηση. Όπως πρόσφατα με την Τσέλσι έτσι και τώρα, οι γηπεδούχοι «μασούσαν σίδερα» στον αγωνιστικό χώρο και με ασφυκτικό πρέσινγκ περιόρισαν σημαντικά τις προσπάθειες της Σάντερλαντ.

Έβγαιναν πρώτοι συνεχώς σε κάθε διεκδίκηση, κυκλοφορούσαν πολύ σωστά την μπάλα και σε συνδυασμό με την ψυχρολουσία που επικρατούσε στο αντίπαλο στρατόπεδο, έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Όσο τα λεπτά περνούσαν το ματς ισορρόπησε. Οι «μαυρόγατες»… ξεμπλόκαραν και άρχισαν και εκείνοι με τη σειρά τους να πολιορκούν την αντίπαλη εστία.
 
Στην κορυφαία τους στιγμή, λίγο μετά το 25’, ο Φλέτσερ ανετράπη εντός της περιοχής, όμως ο διαιτητής έδωσε εντολή να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στα εναπομείναντα λεπτά η μπάλα πήγαινε… πάνω- κάτω, με εκατέρωθεν χαμένες ευκαιρίες, όχι όμως και άλλο τέρμα!

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι ποδοσφαιριστές του Πογιέτ μπήκαν πιο συνειδητοποιημένοι. Μπορεί να μην δημιούργησαν… ένα κάρο ευκαιρίες, όμως πίεζαν και ήλεγχαν το ρυθμό, αναγκάζοντας την Μπράντφορντ να καθυστερεί όποτε της δινόταν η ευκαιρία. Ο Τζόνσον ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου, έχοντας ως συμπαραστάτη τον Λάρσον.

Πάνω, όμως, που οι φιλοξενούμενοι άρχιζαν να φέρνουν στα μέτρα τους το ματς, η Μπράντφορντ- κόντρα στη ροή του αγώνα- σημείωσε και άλλο γκολ με τον συνήθη ύποπτο Στιντ (61’) και έθεσε γερές βάσεις για την πρόκριση. Η Σάντερλαντ αναγκάστηκε να ρισκάρει, πίεσε για το… comeback, αλλά μάταια. Οι γηπεδούχοι απαλλαγμένοι από το άγχος περιορίστηκαν στα αμυντικά τους καθήκοντα και κράτησαν το υπέρ τους σκορ μέχρι το τελικό σφύριγμα. Πανικός στις τάξεις των οπαδών της Μπράντφορντ για τον άθλο της ομάδας τους και τρομερές σκηνές με τους οπαδούς της να τραγουδούν σε εκείνους της Σάντερλαντ ότι είναι... η Τσέλσι μεταμορφωμένη!
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Μπράντφορντ: Γουίλιαμς, Ντάρμπι, ΜακΑρντλ, Ντέιβις, Μέρεντιθ, Λιντλ, Μοράις, Κνοτ (79’ Χάλιντεϊ), Κλαρκ (86’ Γετς), Χάνσον, Στιντ (89’ Ζόκο).
Σάντερλαντ: Μανόνε, Τζόουνς (86’ Βεργίνι), φαν Άανχολτ, Μπράουν, Ο’Σι, Μπρίντκατ, Λάρσον, Τζόνσον, Αλβάρες (86’ Χάνεϊμαν), Φλέτσερ, Γρέιαμ (46’ Γουίκαμ).
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: