Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Μαρκόπουλος: «Έπρεπε να διαχειριστούμε τις συνεχόμενες ήττες

Στη διαχείριση του ΠΑΟΚ μετά τις συνεχόμενε ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά τη νίκη του «Δικεφάλου» επί του ΚΑΟΔ.

Μαρκόπουλος: «Έπρεπε να διαχειριστούμε τις συνεχόμενες ήττες
Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» έδωσε συγχαρητήρια στους Δραμινούς για την ομάδα της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Θεωρεί πως οι παίκτες του έβγαλαν ενέργεια και πάθος, πως είναι πλέον συνηθισμένοι στην κούραση, θεωρεί πως όλοι σκέφτονται τον ημιτελικό Κυπέλλου της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και πως χρειάζεται συγκέντρωση με τον Κόροιβο την ερχόμενη Τετάρτη.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στον κόουτς για την καλή εμφάνιση. Συγχαρητήρια στη διοίκηση για το δυνατό ρόστερ που έφτιαξε, με ποιότητα και στην περιφέρεια και στο καλάθι. Ο ΚΑΟΔ έχει πολύ δυνατούς, έμπειρους παίκτες, που έπαιζαν μέχρι πρότινος σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ήταν μέλη της Εθνικής.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τη νίκη. Έπρεπε να διαχειριστούμε τις συνεχόμενες ήττες. Η ήττα είναι πάντα ήττα και δημιουργεί αρνητικό συναίσθημα, ακόμα κι αν παίζεις με καλύτερες ομάδες. Είχαν διάθεση οι παίκτες, έβγαλαν ενέργεια και σιγά σιγά βρήκαν και καλές επιλογές.

Μετά το 22’, κάναμε ορισμένες κακές επιλογές επιθετικά και αυτό μας στοίχισε στην άμυνα, γιατί ο ΚΑΟΔ μας έφτασε και δυσκόλεψαν πολύ τα πράγματα. Μεταφέραμε το παιχνίδι στη ρακέτα και πήραμε το παιχνίδι. Συνεχίζουμε.

Δεν κάνουμε προπόνηση όπως στην αρχή. Προσπαθούμε να δίνουμε οδηγίες και περισσότερο να δούμε τι επιλογές θα έχουμε. Δεν είναι προπόνηση που σε κρατάει σε υψηλούς ρυθμούς. Το ταξίδι και ο αγώνας επηρεάζει. Οι παίκτες είναι συνηθισμένοι.

Όλοι στοχεύουμε στην Κυριακή, αλλά έχουμε ένα αγώνα ενδιάμεσα, θα γυρίσουμε Πέμπτη ξημερώματα και ελπίζουμε. Ένα τέτοιο παιχνίδι σε ιντριργκάρει, ελπίζω οι παίκτες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι τυχαία ομάδα.

Παίζουμε με μια καλή ομάδα στην έδρα της, το ξέρουν οι παίκτες και πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι. Με εξαίρεση τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, όλες οι άλλες ομάδες είναι περίπου το ίδιο. Εμείς το πρόβλημα που είχαμε ήταν ότι παίζαμε στην Ευρώπη και γυρίζαμε να παίξουμε ένα αγώνα εκτός έδρας με μια ομάδα περίπου ισάξια που, ίσως, ήταν και πιο δυνατή στην έδρα της. Δεν είμαστε Ολυμπιακός που παίζει διαφορετικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: