Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Πάρτι με… Αχαρναϊκό!!

Οι οπαδοί της ΑΕΚ μετατρέπουν σε πάρτι το σημερινό παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό για την Football League και με βροντερό «παρών» αναμένεται να χειροκροτήσουν τους παίκτες για την εμφάνιση στο Καραϊσκάκη.

Πάρτι με… Αχαρναϊκό

Μετά τη λήξη του πρώτου αγώνα με τους ερυθρόλευκους, περίπου πενήντα οπαδοί της ομάδας αποθέωσαν τους παίκτες περιμένοντάς τους στο ξενοδοχείο της Αττική οδού.

Σήμερα, στο Ολυμπιακό Στάδιο, ο αριθμός των φίλων της ομάδας που θα χειροκροτήσει τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα είναι σαφώς μεγαλύτερος.

Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο πως στις εξέδρες του Σταδίου θα βρίσκονται περισσότεροι από 20.000 φίλοι της ομάδας, δίνοντας έναν άλλο τόνο στο παιχνίδι.

Στο αγωνιστικό τμήμα το γνωρίζουν καλά αυτό, αλλά ο Τραϊανός Δέλλας δεν έχει επιτρέψει στους παίκτες του να… πετάξουν στα σύννεφα.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν σκοπεύει να κάνει πολλές αλλαγές. Υπάρχει η σκέψη ο Δέλλας να δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες, παρά του γεγονός ότι ακολουθεί ένα ρεπό την ερχόμενη εβδομάδα.

Αλλαγές θα υπάρχουν στα στόπερ, εκεί όπου απουσιάζουν οι Λαμπρόπουλος (τιμωρημένος) και Σαρρής (τραυματίας), με τους Κολοβέτσιο και Τζανετόπουλο να είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Αριστερά θα παίξει σίγουρα ο Πεταυράκης, αφού προφυλάχθηκε ο Σοϊλέδης, ενώ δεξιά ο Μπακάκης θα καλύψει την πλευρά του. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Γιόχανσον και Ανάκογλου, με τον δεύτερο πάντως να μην έχει δεδομένη τη θέση του, αφού υπάρχει πιθανότητα ο Δέλλας να τον κρατήσει στον πάγκο για να ξεκουραστεί και αντί αυτού να αγωνιστεί ο Ρόβας.

Μπροστά τους θα είναι ο Μάνταλος, αριστερά ο Μπαρμπόσα, δεξιά ο Πλατέλλας και στην κορυφή κατά πάσα πιθανότητα θα διατηρηθεί ο Αραβίδης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: