Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Η νέα τάξη του Hall of Fame!!

Ανακοινώθηκαν οι άνθρωποι του μπάσκετ που μπαίνουν ή είναι υποψήφιοι να μπουν στο Hall of Fame με την «τάξη» του 2015.

Η νέα τάξη του Hall of Fame
Ως είθισται, στο περιθώριο του All Star Weekend έγιναν και οι ανακοινώσεις για τους υποψηφίους που μπαίνουν απευθείας ή θα διεκδικήσουν θέση στο Hall of Fame.

Ο 78χρονος Αυστραλός Λίντσεϊ Γκέιζ, με τεράστιες διακρίσεις σε Ολυμπιακούς Αγώνες σαν παίκτης και προπονητής, εισάγεται απευθείας μαζί με τον άλλοτε σταρ του ABA Λούις Νταμπίερ, τον άλλοτε προπονητή του ΝΒΑ Τομ Χάινζον, τον μεγάλο άσο της δεκαετίας του 1940 Τζον Άιζακς και τον άλλοτε προπονητή κολεγιακού μπάσκετ Τζορτζ Ράβελινγκ.

Οι δώδεκα υποψήφιοι προς εισαγωγή, που θα χρειαστούν 18 ψήφους από τα 24 μέλη της επιτροπής του Hall of Fame, είναι ο Κογκολέζος παλαίμαχος σέντερ Ντικέμπε Μουτόμπο, καθώς επίσης από πλευράς παικτών οι Τζο Τζο Γουάιτ, Τιμ Χάρνταγουεϊ, Κέβιν Τζόνσον και Σπένσερ Χέιγουντ, αλλά και η Λίζα Λέσλι. Επίσης ο διαιτητής Ντικ Μπαβέτα, οι κολεγιακοί προπονητές Τζον Καλιπάρι, Μπιλ Φιτς και Μπο Ράιαν, αλλά και οι πολυνίκεις προπονητής στην ιστορία του μπάσκετ σε επίπεδο λυκείων στις ΗΠΑ, Ρόμπερτ Χιούζ και Λέτα Άντριους.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 6 Απριλίου.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: