Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

«Υπ’ ατμόν» ο Μέντες!!

Ο Μέντες έχει χάσει την εμπιστοσύνη του Αναστασίου και θεωρείται δύσκολο να παραμείνει στον Παναθηναϊκό μετά το τέλος της σεζόν, ενώ τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν τουλάχιστον τρεις συμπαίκτες του.

«Υπ’ ατμόν» ο Μέντες!
Πέρυσι ήταν από τους διακριθέντες, αν και έκανε κακό ξεκίνημα, αλλά φέτος δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα. Ο Νταβίντ Μέντες έμεινε εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού για το ματς με τον ΟΦΗ για την 24η αγωνιστική της Super League και αυτό είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο οποίο δεν θα αγωνιστεί ο Ολλανδός μέσος. Συγκεκριμένα, μετά το ματς Κυπέλλου με τη Skoda Ξάνθη, στο οποίο η ομάδα του έχασε με 1-0 στη Λεωφόρο και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, με τον ίδιο να παίρνει μια «φθηνή» αποβολή (με δεύτερη κίτρινη) έχει μπει στον «πάγο».

Ακολούθησαν οι αναμετρήσεις ΜΕ Πλατανιά (3-0), Παναιτωλικό (1-0) και ενδιάμεσα αυτό με τη Νίκη Βόλου που δεν έγινε καθώς έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα η ομάδα του Βόλου και τώρα αυτό με τους Κρητικούς όπου ο 33χρονος ανασταλτικός μέσος δεν βρίσκεται στις επιλογές του 42χρονου κόουτς.

Αν δεν καταφέρει να αντιστρέψει το κλίμα που υπάρχει για αυτόν ο έμπειρος χαφ θα… κουνήσει μαντήλι, σύμφωνα με τη «SportDay». Πάντως, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «πράσινους» έως το 2016. Στην περυσινή σεζόν έκανε 23 συμμετοχές στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και έξι στα play-off, ενώ πρόσθεσε ακόμη πέντε στο Κύπελλο. Φέτος, έχει δέκα στο πρωτάθλημα, πέντε στο Europa League, τρεις στο Κύπελλο και δύο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο, δεν είναι ο μόνος που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Σχεδόν τελειωμένοι θεωρούνται οι Μπαϊράμι, Μπερίσα, Μπούι. Ο τελευταίος που αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού είναι επίσης εκτός αποστολής γα την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: