Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Μέξας: «Όσο ήμασταν συγκεντρωμένοι, είμαστε στο ματς»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης των παικτών του ΚΑΟΔ σε καθοριστικές στιγμές της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, στάθηκε ο Κώστας Μέξας μετά την ήττα στην Πυλαία.

Μέξας: «Όσο ήμασταν συγκεντρωμένοι, είμαστε στο ματς»
Ο τεχνικός των Δραμινών στάθηκε στην κούραση των «ασπρόμαυρων» και θεωρεί πως επιθετικά δεν υπήρχαν σωστές επιλογές και στάθηκε στην κατάχρηση ντρίμπλας, ενώ πιστεύει πως όταν ο ΠΑΟΚ έβαλε την μπάλα στο λόου ποστ, χάθηκε το ματς και ζήτησε να κρατήσουν όσα έκαναν στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά: «Εμείς ετοιμαστήκαμε αρκετά καλά και ποντάραμε στο ότι ο ΠΑΟΚ είναι κουρασμένος. Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι κουρασμένα από τα ταξίδια και τα παιχνίδια και οι αντιδράσεις τους είναι λίγο πιο αργές και δεν έχουν μεγάλη διάρκεια στην απόδοσή τους και είναι απόλυτα λογικό.

Εμείς, όσες φορές μείναμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο, βγάλαμε άλλη εικόνα στο γήπεδο. Υπήρχαν κάποια δίλεπτα, τρίλεπτα που ήμασταν χωρίς συγκέντρωση και κακές επιλογές επιθετικά και δώσαμε δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να ξεφύγει. Θέλουμε να παίζουμε με πάσα και όχι με ντρίμπλα, αλλά στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ίσως λίγο παραπάνω κατάχρηση της ντρίμπλας.

Στο δεύτερο μέρος, άλλαξε αυτό και ‘γύρισε’ το παιχνίδι. Φτάσαμε στο σουτ, χάσαμε δύο τρίποντα ελεύθερα, που ίσως άλλαζαν τον αγώνα. Ο ΠΑΟΚ έβαλε την μπάλα στο λόου ποστ, έβαλε τις βολές και νίκησε δίκαια.

Πρέπει να ‘χτίσουμε’ πάνω στη συμπεριφορά που είχαμε από το 22’ και μετά. Μόνο όταν παίζουμε όπως προπονούμαστε, βγαίνει στο παρκέ η ποιότητα αυτών των παιδιών που έχουμε. Υπάρχει ακόμα δύσκολος δρόμος μπροστά μας, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και ενωμένοι και, παιχνίδι με παιχνίδι, να πετύχουμε το στόχο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: