Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Αγχώθηκε, αλλά νίκησε ο Άρης!!

Με λυτρωτή τον Φερνάντες, που σκόραρε στο 77’, ο Άρης νίκησε 1-0 στο Κιλκίς τον Εθνικό Αγιονερίου και παρέμεινε στη 2η θέση του Α’ ομίλου της Γ’ Εθνικής και στο -1 από τον Πανσερραϊκό.

Αγχώθηκε, αλλά νίκησε ο Άρης
Ο Εθνικός Αγιονερίου έβαλε… δύσκολα στον Άρη, αλλά η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε να αποδράσει από το Κιλκίς και να μην χάσει έδαφος στην κούρσα της ανόδου. Λυτρωτής των «κίτρινων» ήταν στο 77ο λεπτό ο Φερνάντες, που «έγραψε» το 1-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι, η ομάδα του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς παρέμεινε στη δεύτερη θέση και στο -1 από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό, ο οποίος επικράτησε 2-0 της Θύελλας Φιλώτα.

Μετά το πρώτο αναγνωριστικό δεκάλεπτο, ο Άρης ανέβασε στροφές και έχασε σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ με τους Ν’Λουντούλου και Πόι στο διάστημα από το 22’ ως το 27’. Στο 32’ έφτασε στο γκολ με τον Καλογέρη, το οποίο κακώς ακυρώθηκε, με τον διαιτητή να σφυρίζει επιθετικό φάουλ, ενώ στο 43’ ο Σαμαράς από πλεονεκτική θέση, έχασε άλλη μια ευκαιρία να πετύχει γκολ.

Στην επανάληψη, ο Άρης μπήκε… φουριόζος και στο 55’ είχε δοκάρι με τον Πόι. Με τις αλλαγές μετά τα μισά του δευτέρου ημιχρόνου, οι «κίτρινοι» αύξησαν την πίεση προς τα αντίπαλα καρέ και τελικά η λύτρωση ήρθε από έναν αμυντικό. Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Εθνικού, ο Φερνάντες με διαγώνιο σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και «έγραψε» το 1-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Εθνικός Ν. Αγιονερίου: Kαλογεράκης (14’ Τεντώνης),Μπουζούρας, Γκεληνός, Μιλκούδης (75’ Γραικός), Λουϊζίδης, Γαλάνης, Δημητρακόπουλος (70’ Αλμπάνης), Στεφανίδης, Γκέρτσος, Πεχλιβάνης, Πτηνόπουλος

Άρης: Φυσέκης, Σαμαράς, Φερνάντες, Λιόλιος, Γεωργιάδης, Σουνάς (68’ Νάκας) Σανιά, Καλογέρης, Παπαδόπουλος (75’ Κωνσταντινίδης), Πόι (90’ Καπνίδης), Ν’Λουντούλου.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: