Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

«Θωρακισμένος» και με Αλαφούζο!!

Έντονη διοικητική παρουσία από πλευράς Παναθηναϊκού ενόψει ΟΦΗ στο Ηράκλειο, όπου βρίσκεται και ο Γιάννης Αλαφούζος. Ισχυρή αστυνομική δύναμη κατά την άφιξη των «πράσινων».

«Θωρακισμένος» και με Αλαφούζο
Πέραν των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τιμ του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο για το αυριανό ματς με τον ΟΦΗ για την 24η αγωνιστική της Super League, έχουν μεταβεί και αρκετά μέλη από το ΔΣ του «τριφυλλιού». Ο Γιάννης Αλαφούζος μετέβη στην Κρήτη, όπως και οι δύο αντιπρόεδροι Κωνσταντίνου, Σωπήλης, ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Τάκης Φύσσας, καθώς επίσης και ο νομική σύμβουλος Αθηνά Μπαλωμένου. Παρόντες και οι Σαραβάκος, Βόκολος.

Η αποστολή έφυγε κατευθείαν από τον αεροδιάδρομο και συνοδεία ισχυρότατης αστυνομικής δύναμης έφτασε στην πόλη, ενώ στη διαδρομή είχαν αποκλειστεί τα πάντα γύρω από το ξενοδοχείο, καθώς η κατάσταση μυρίζει «μπαρούτι».

Από τον Παναθηναϊκό τονίζουν ότι οι άνθρωποι της ομάδας δεν μπήκαν δημόσια σε καμία αντιπαράθεση όλη την εβδομάδα έχουν κάνει τα πάντα σε ότι αφορά την ασφάλειά της και ότι έχουν έρθει σε επαφή με όλους τους εμπλεκόμενους και πως για την ώρα όλα πήγαν καλά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: