Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

«Πάμε για νίκη στην Λεωφόρο και θα την πάρουμε»

Ποιος παίκτης του Ολυμπιακού έκανε αυτή την δήλωση και έδωσε... το σύνθημα για το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής.
Ο Κώστας Φορτούνης αφού μίλησε για τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Εργοτέλη και τις αμέτρητες ευκαιρίες που έχασε σήμερα ο Ολυμπιακός, έκανε ένα σχόλιο για το μεγάλο ματς της επόμενης εβδομάδας με τον Παναθηναϊκό.
 
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Το καλό είναι που κέρδισε η ομάδα. Σίγουρα τα γκολ ήταν καλά αλλά πιστεύω πως τα γκολ είναι ομαδική δουλειά. Δουλεύουμε πάρα πολύ στις προπονήσεις κι αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο», είπε αρχικά.

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός είχε πολλές τελικές: «Σίγουρα ήμασταν πολύ άτυχοι, ειδικά στην αρχή. Είχαμε πάρα πολλές τελικές, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε αλλά παρόλα αυτά πιστεύω πως είχαμε πολύ υπομονή στο παιχνίδι μας, παίξαμε με την μπάλα κάτω και δεν αγχωθήκαμε σε κανένα σημείο του αγώνα».

Για τις οδηγίες που έδωσε ο Περέιρα στο ημίχρονο: «Ο προπονητής μας έχει μία φιλοσοφία και θέλει να παίζουμε με την μπάλα κάτω. Πιστεύω πως το κάναμε σε πολλές φάσεις και το αποτέλεσμα βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο».

Για τη θέση που προτιμά να αγωνίζεται: «Μου αρέσει να παίζω ως αριστερό χαφ και πίσω από τον επιθετικό. Αλλά, μπορώ να αγωνιστώ σε όποια θέση μου ζητήσει ο προπονητής μου».

Για το πρώτο ματς με την Ντνίπρο στην Ουκρανία: «Σίγουρα είναι ένα τελείως διαφορετικό ματς, ευρωπαϊκό. Οι καιρικές συνθήκες θα είναι δύσκολες αλλά εμείς πάμε εκεί για ένα θετικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε στο “Γ. Καραϊσκάκης” να έχουμε το πάνω χέρι».

Για την Εθνική ομάδα: «Η Εθνική είναι ένα άλλο κομμάτι. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας κι είμαστε σε μία δύσκολη κατάσταση. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε ώστε να ανέβουμε, να πάρουμε τα αποτελέσματα που πρέπει και να μην υπάρξει γκρίνια. Να παίξουμε ποδόσφαιρο με τον νέο προπονητή και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

Τέλος, για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (22/8): «Είναι ένα ελληνικό ντέρμπι, το οποίο όλος ο κόσμος περιμένει. Εμείς θα πάμε εκεί έχοντας το βαθμολογικό αβαντάζ αλλά πάμε εκεί για τη νίκη, σε μία δύσκολη έδρα, αλλά πιστεύω πως με καλό ποδόσφαιρο θα μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: