Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

«Αντέξαμε για 70’ λεπτά»

Ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από τους παίκτες του Εργοτέλη, παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό, έμεινε ο Σταύρος Λαμπράκης που έριξε το βάρος στο ματς που ακολουθεί κόντρα στον Πανιώνιο.

«Αντέξαμε για 70’ λεπτά»
Ανάμικτα συναισθήματα για τον Σταύρο Λαμπράκη έπειτα από την ήττα του Εργοτέλη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο τεχνικός των Κρητικών, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, δήλωσε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του, που άντεξε για περισσότερο από μία ώρα παιχνιδιού στην πίεση των «ερυθρόλευκων».

Όσον αφορά την διαιτησία του Παπαπέτρου, τόνισε πως δεν θέλει να πάρει θέση, ωστόσο επισήμανε πως και στο παρελθόν ο Εργοτέλης
είχε παράπονο από τον συγκεκριμένο διαιτητή.

Αναλυτικά:

Για τη διαιτησία: «Παιδιά ότι είδατε γράψτε. Δεν θέλω να πω κάτι. Μας έχει ξαναπαίξει ο συγκεκριμένος διαιτητής. Έχει κάνει πολύ καλές διαιτησίες με εμάς στο παρελθόν».

«Ήταν ένα εξαρχής δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας το σημερινό. Για 70 λεπτά ήμασταν αρκετά καλοί ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Αντέξαμε την πίεση του Ολυμπιακού που ήταν έντονη. Μόλις δηχθήκαμε το πρώτο γκολ μετά ήρθε πολύ γρήγορα και το δεύτερο και κάπου εκεί τελείωσε το ματς. Εμείς κοιτάξαμε να κάνουμε και διαχείριση γιατί την Τετάρτη έχουμε δύσκολο και σημαντικό ματς. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα που μας πίεσε πολύ και μας κέρδισε δίκαια. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: