Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Χουγκάζ: «Είμαστε φτιαγμένοι για να παλεύουμε»

Στο γεγονός πως ο Πανιώνιος είναι ομάδα που έχει φτιαχτεί για παλεύει όλα τα ματς στάθηκε ο Κρις Χουγκαζ μετά την ήττα στα Τρίκαλα από τη θεσσαλική ομάδα.

Χουγκάζ: «Είμαστε φτιαγμένοι για να παλεύουμε»
Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» στάθηκε στην ταλαιπωρία του καλοκαιριού μέχρι και σήμερα και περιμένει να γίνουν διορθωτικές και βελτιωτικές κινήσεις, ώστε να αλλάξουν τα δεδομένα και να έρθει η παραμονή, ζητώντας νίκη κόντρα στο Ρέθυμνο την ερχόμενη Τετάρτη.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στην ομάδα των Τρικάλων, κάνει μια πολύ σημαντική προσπάθεια και, σίγουρα, χρειάζονται οι ομάδες της περιφέρειας. Εμείς, από την πλευρά μας, πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε, αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη έτσι ώστε να παλεύει, έχει περάσει πολλές δυσκολίες, έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από το καλοκαίρι με όλα αυτά που γίνανε, πρώτος στόχος ήταν η ομάδα ήταν να κατέβει να παίξει στο πρωτάθλημα και μετά να προσπαθήσει να πατήσει στα πόδια της’.

Ερχόμενος στην ομάδα που υπηρετώ χρόνια, αυτές τις τελευταίες δώδεκα μέρες προσπαθούμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, αλλά, για να έχουμε τύχη, πρέπει να αλλάξουνε κάποια πράγματα, πρέπει να γίνουν κάποιες βελτιωτικές, διορθωτικές κινήσεις, έτσι ώστε να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να έχουμε περισσότερη τύχη στα αποτελέσματα στο μέλλον. Το μόνο που υπάρχει είναι το επόμενο παιχνίδι με το Ρέθυμνο στο γήπεδό μας, πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουμε και σε αυτό το κομμάτι θα επικεντρωθούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: