Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Όταν ο Τζιόλης «πλήγωσε» τον Ατρόμητο!

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης επιστρέφει στη δράση μετά από αρκετό καιρό στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, όπου παλαιότερα είχε σημειώσει δύο πανέμορφα γκολ. Το sport-fm.gr σας τα θυμίζει.

Όταν ο Τζιόλης «πλήγωσε» τον Ατρόμητο
Η επίτευξη γκολ δεν είναι το δυνατό του σημείο. Συνήθως πετυχαίνει ένα ή δύο μέσα στη σεζόν. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης κάνει άλλες δουλείες μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά πριν από περίπου οκτώμισι χρόνια όταν και φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού είχε σημειώσει δύο πανέμορφα τέρματα.

Μάλιστα, «θύμα» του ήταν ο σημερινός αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην 24η αγωνιστική της Super League, ο Ατρόμητος και πάλι στο Περιστέρι, όπου και διεξαχθεί το ματς της Κυριακής και στο οποίο επιστρέφει στη δράση μετά από περίπου 2,5 μήνες καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

inner

Ο 21χρονος τότε χαφ (σ.σ. και μακρυμάλλης) είχε πρωταγωνιστεί στην ευρεία νίκη (4-0) των «πράσινων», δείχνοντας τον δρόμο προς αυτήν, σημειώνοντας τα πρώτα δύο τέρματα της ομάδας του, το ένα με το θεωρητικά «κακό» του πόδι, τ’ αριστερό πόδι (8') και τ’ άλλο με το δεξί (71').

Το τρίτο τέρμα πέτυχε ο νυν συμπαίκτης του στον «Δικέφαλο του Βορρά», Δημήτρης Σαλπιγγίδης (77'), που του χε βγάλει ασίστ στο πρώτο και το τελευταίο ο Βαγγέλης Μάντζιος (82').



Ατρόμητος (Γ. Παράσχος): Μιχαηλίδης, Κατεμής, Γελαδάρης, Χάλαρης, Ρότσα (74’ Αντερσον), Ιωάννου, Κορακάκης, Σανόκο (62’ Κουτσοσπύρος), Μερίνο (84’ Μαρίνος), Λουτσιάνο, Λαζανάς.

Παναθηναϊκός (Β. Μουνιόθ): Εμπέντε, Βύντρα, Δάρλας, Μόρις, Γκούμας, Μπόβιο Τζιόλης (85’ Μπίσκαν), Βίκτορ, Ρομέρο (78’ Μάντζιος), Παπαδόπουλος (73’ Ιβανσιτς), Σαλπιγγίδης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: