Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

«Βλέπει» Λούκα η ΑΕΚ!!

Ο δεξιός εξτρέμ της Κρισιούμα, Λούκα, είναι πάντα στα υπόψη της ΑΕΚ εν όψει καλοκαιριού. Ποιοι παίκτες της «Ένωσης» είναι στο μικροσκόπιο της Εθνικής. Με στόχο το +9 απέναντι στην Παναχαϊκή την Τρίτη.

«Βλέπει» Λούκα η ΑΕΚ

Η εταιρεία Elenko Sports διατηρεί τα δικαιώματά του και σε πρόσφατη επαφή με την πλευρά της ΑΕΚ είχε τονίσει πως θα της δώσει προτεραιότητα για τον παίκτη. Προ λίγων μηνών το κόστος του Λούκα φερόταν να ξεπερνά το 1,5 εκατ. ευρώ, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» εκτιμούν πως μπορεί η τιμή να πέσει αρκετά. Σε κάθε περίπτωση, το ενδιαφέρον για τον Λούκα μαρτυρά και την πρόθεση που έχει η διοίκηση της ΠΑΕ να μην «κολλήσει» σε κόστος για την ενίσχυση της ομάδας εν όψει της επιστροφής της (όπως όλα δείχνουν) στη Super League.

Με το βλέμμα στο +9

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία για τον αγώνα της Τρίτης με την Παναχαϊκή (18:00) στο ΟΑΚΑ, όπου με νίκη θα αυξήσει στους εννιά τους βαθμούς διαφοράς από τους δεύτερους στη βαθμολογία. Ο Τραϊανός Δέλλας δεν υπολογίζει για τον αγώνα αυτό τον ανέτοιμο Ντακόλ και τον τραυματία Μπρέσεβιτς, για τον οποίο αναζητείται ακόμη μια χειρουργική λύση που θα τον απαλλάξει οριστικά από το πρόβλημα στο γόνατο. Αρκετές πιθανότητες να είναι στην αποστολή και να παίξει μετά από δύο μήνες αποχής συγκεντρώνει ο Κορδέρο.

Άλλοι τρεις για Εθνική

Σύμφωνα με τη SportDay, άλλοι τρεις παίκτες της ΑΕΚ-μετά τους Μάνταλο και Μπακάκη-είναι στα υπόψη της Εθνικής. Πρόκειται για τους Ανέστη, Ανάκογλου και Κολοβέτσιο, η πορεία των οποίων παρακολουθείται από τον Νίκο Κωστένογλου, συνεργάτη του Σέρχιο Μαρκαριάν. Δεν θα είναι έκπληξη να βρίσκεται παίκτης ή παίκτες της ΑΕΚ στην αποστολή για το ματς με την Ουγγαρία στα τέλη Μαρτίου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: