Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Σιμεόνε: «Η Ατλέτικο δεν κυνηγάει το πρωτάθλημα»

Την πεποίθησή του ότι η Ατλέτικο δεν βρίσκεται στην κούρσα του πρωταθλήματος, εξέφρασε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του στοχεύει στις θέσεις που οδηγούν στο Champions Legue.

Σιμεόνε: «Η Ατλέτικο δεν κυνηγάει το πρωτάθλημα»
Εκτός διεκδίκησης της Primera Division βρίσκεται η Ατλέτικο Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο τεχνικός των «ροχιμπλάνκος» δήλωσε ότι η ομάδα του στοχεύει στις θέσεις που οδηγούς στο Champions League, τονίζοντας ότι οι αντίπαλοί του είναι η Βαλένθια και η Σεβίλλη.

«Η Ατλέτικο δεν βρίσκεται στην κούρσα του τίτλου. Στόχος μας είναι να βγούμε στο Champions League και η μάχη που δίνουμε είναι αυτή ενάντια στην Βαλένθια και τη Σεβίλλη. Η Βαλένθια τα πάει περίφημα μέχρι στιγμής φέτος ενώ η Σεβίλλη μεγαλώνει διαρκώς από τότε που ανέλαβε ο Ουνάϊ Έμερι. Και η Βιγιαρεάλ είναι επίσης διεκδικήτρια της πρώτης τετράδας που παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, όμως υποφέρει από τραυματισμούς», ήταν τα λόγια του Αργεντινού προπονητή.

Οι πρωταθλητές Ισπανίας προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τη Θέλτα, με τον Σιμεόνε ωστόσο να τονίζει πως η ομάδα του παραμένει ανταγωνιστική, ενόψει του εντός έδρας παιχνιδιού με την Αλμερία.

«Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Αν εξαιρέσουμε την εμφάνισή μας στο δεύτερο ημίχρονο με τη Θέλτα, παραμένουμε ανταγωνιστικοί σε όλες τις γραμμές. Το ευχάριστο είναι ότι επιστρέφουμε στο "Καλδερόν", το γήπεδό μας. Εκεί που νικήσαμε τη Ρεάλ πριν από δύο εβδομάδες και εκεί που έχουμε τη δύναμη των φιλάθλων μας», κατέληξε.

Οι πρωταθλητές Ισπανίας βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, στο -7 από την πρωτοπόρο Ρεάλ και στο +3 από την τέταρτη Βαλένθια. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: