Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

«Τελικός» στη Βέροια!!

Τέλος στο αρνητικό σερί που έχει δημιουργήσει εδώ και έναν μήνα θέλει να βάλει απόψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βέροια. Πολλά και τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Αναστασιάδη.

«Τελικός» στη Βέροια
Στις 18 Ιανουαρίου είναι η τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, όταν είχε επικρατήσει με σκορ 1-0 του Πλατανιά μέσα στην Τούμπα. Σχεδόν έναν μήνα μετά ο «Δικέφαλος του Βορρά» μετράει τρεις ήττες, μία ισοπαλία και μία νίκη «στα χαρτιά», λόγω της αποχώρησης της Νίκης Βόλου.

Έτσι το αποψινό εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας έχει αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία για την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Μάλιστα, σε περίπτωση νέου αρνητικού αποτελέσματος για τους Θεσσαλονικείς δεν είναι λίγοι που θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο με τον Ζήση Βρύζα. Ωστόσο, τα αγωνιστικά προβλήματα είναι πολλά, αφού ο Ρατς και ο Αθανασιάδης είναι τιμωρημένοι και οι Γλύκος, Σαλπιγγίδης, Παπαδόπουλος, Τζανδάρης, Μαντούρο είναι τραυματίες!

Παράλληλα, ο Τζιόλης αισθάνθηκε χθες βαρύ τον προσαγωγό του κι η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τη Βέροια θα κριθεί την ύστατη στιγμή.

Έτσι ο Αναστασιάδης καλείται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, επιλέγοντας από τους εξής παίκτες που έχει στη διάθεσή τους: Ιτάντζ, Γιακουμή, Σκόνδρα, Κωνσταντινίδη, Βίτορ, Κόστα, Πούγγουρα, Κίτσιου, Δεληγιαννίδη, Κάτσε, Γκολάσα, Τζιόλη, Νομπόα, Μακ, Πόζογλου, Κουλούρη, Περέιρα και Παπαγιαννόπουλο.

Προϊστορία

Μοιρασμένη είναι η παράδοση των αγώνων του ΠΑΟΚ στην έδρα της Βέροιας. Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι, σε 14 αγώνες πρωταθλήματος, έχουν κερδίσει τα τέσσερα παιχνίδια, πέντε φορές έχουν αποσπάσει το «Χ» κι άλλες τόσες ηττήθηκαν από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Την περσινή σεζόν ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα (1-2) χάρη σε γκολ των Βίτορ και Στοχ. Όμως στα άλλα δύο πρόσφατα παιχνίδια, τη σεζόν 2012-2013 και την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική περίοδο το στείρο 0-0 έκανε την εμφάνισή του.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: