Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Θέλω και μπορώ να αναλάβω τον Άρη και στη Football League»

Αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του Metropolis 95.5 και τον Δημήτρη Κανελλάκη παραχώρησε ο Άλεξ Κάλας. Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη μίλησε για το πρόσφατο μνημόνιο που υπογράφηκε, τις πρώτες ενέργειες που έγιναν αλλά και τα εμπόδια των... καλοθελητών στην προσπάθεια για συνεργασία με τους Φόιχτ – Χένες.

Για την πρόσφατη παρουσία του στη Θεσσαλονίκη: «Κάθε επίσκεψη στην Ελλάδα είναι γεμάτη συναισθήματα για μένα και τους δικούς μου ανθρώπους. Η πιο συναιασθηματική μου στιγμή στον Άρη ήταν όταν συνάντησα τους βετεράνους, τους ανθρώπους που αποτελούν τη ζωντανή ιστορία του συλλόγου. Μου εξέφρασαν την άποψή τους και τους άκουσα με προσοχή»

Για τις συζητήσεις που είχε: «Οι επαφές και οι συζητήσεις που έκανα, έχουν όλες έναν σκοπό, έναν κοινό σκοπό, να βοηθήσουμε την ομάδα. Μίλησα και με τους ανθρώπους που αποτελούσαν τις προηγούμενες διοίκήσεις και έχουν υπηρετήσει με κάθε τρόπο την ομάδα»

Για τις πρώτες ενέργειες που έγιναν επί θητείας του: «Έχω ένα μότο ζωής, ποτέ δεν είναι αρκετό αυτό που κάνουμε. Προσπάθησα να βοηθήσω τον αδερφό μου με κάθε τρόπο. Αυτός είναι υπεύθυνος, αυτός θα πάρει τα ζήτω ή θα δεχτεί τις αντιδράσεις»

Για το μνημόνιο συμφωνίας με τον Ερασιτέχνη: «Ήταν ένα επιχειρηματικό ντιλ που έπρεπε να γίνει. Εντάσεται σε μια γενικότερη προσπάθεια να προβλέψουμε γεγονότα και πιθανότητες. Η υφή της συνεργασίας μας ήταν σε εξέλιξη, ο χρόνος που πήρε για να ολοκληρωθεί ίσως ήταν λίγο αμφιλεγόμενος».

Για το αν θέλει να αναλάβει την ομάδα του χρόνου όπου αλλάζουν τα δεδομένα: «Θα ήθελα να είμαι ο άνθρωπος που θα αναλάβει τη διοίκηση και του χρόνου. Είμαι τόσα χρόνια στο εξωτερικό και έχω μάθει να κερδίζω. Θέλω και μπορώ να αναλάβω»

Για τις προγραμματικές του δηλώσεις που δεν είχαν μεγάλες υποσχέσεις: «Ας είμαστε ειλικρινείς. Είμαι από τους ανθρώπους που τους αρέσει αυτό που λένε να μπορεί να γίνει και πραγματικότητα. Δε θέλω να μπορεί να μου πει κάποιος πως υποσχέθηκα κάτι και δεν μπόρεσα να το κάνω»

Για το αν είχε στόχο να επενδύσει στον Άρη ή ήρθε  μόνο για να στηρίξει τον αδερφό του: «Δεν είχα σκεφτεί καθόλου πως θα επένδυα στον Άρη. Κάνω πολλά στη ζωή μου για να είμαι άνετος οικονομικά και χαρούμενος. Μου παρουσίασε ένα πλάνο ο αδερφός μου και μου άρεσε. Ήταν μια ευκαιρία που με ενδιέφερε αλλά το έκανα μόνο γιατί ήταν ο αδερφός μου στην ομάδα»

Για τις συζητήσεις του με τους Φόιχτ – Χένες: «Επικοινώνησα αρκετές φορές μαζί τους μετά την επίσκεψη τους την Ελλάδα. Μου είπε ο Φόιχτ πως θέλει να μιλήσουμε και θα συναντηθούμε τις πρώτες μέρες του Μαρτίου. Εκεί αφήσαμε τη συζήτηση»

Για το αν κάποιοι προσπάθησαν να αποτρέψουν τους Φόιχτ – Χένες να ασχοληθούν με τον Άρη: «Είναι ένας ελεύθερος κόσμος, κάθε μέρα αντιμετωπίζουμε εμπόδια. Με τον Φόιχτ είμαστε 20 χρόνια φίλοι, οι Φόιχτ – Χένες περισσότερα. Τους τηλεφώνησαν αλλά σημασία έχει και ποιος απαντά. Η ουσία είναι πως όποιος πήρε για να πει τέτοια πράγματα ντροπιάζει τον εαυτό του».

Το μήνυμά του στους παίκτες αλλά και στον κόσμο του Άρη: «Να μείνουν δυνατοί και συγκεντρωμένοι. Είναι μια δύσκολη προσπάθεια και πρέπει να την αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα για να επιτευχθεί ο στόχος»

Το μήνυμά του στον αδερφό του Δημήτρη Καλαϊτζίδη: «Μιλούμε πολλές φορές την ημέρα. Γνωρίζει και ο ίδιος πως χρειάζεται δουλειά και συνεχείς επαφές μας για να πετύχουμε τον στόχο μας»

Για τη συνεχή του ενασχόληση με τις δουλειές του και πλέον με τον Άρη: «Εύχομαι και ο κόσμος να αντιμετωπίσει με ενθουσιασμό κάποιο εγχείρημα όπως ζω εγώ αυτό που κάνω για τον Άρη. Δεν με κουράζει καθόλου».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: