Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Φαν Χάαλ: «Οι παίκτες έμαθαν τη φιλοσοφία μου»

Πριν λίγους μήνες είχε ζητήσει πίστωση χρόνου. Να που έφτασε η στιγμή, λοιπόν, οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να εμφυσήσουν πλήρως στη φιλοσοφία του Λουίς Φαν Χάαλ. Το παραδέχτηκε ο ίδιος ο Ολλανδός τεχνικός, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο «απίστευτο»- όπως το χαρακτήρισε- ομαδικό πνεύμα που διακατέχει την ομάδα!  
«Μπορούμε να αλλάζουμε το σύστημά μας κατά τη διάρκεια των αγώνων, κάτι που είναι καλό για εμάς γιατί εκπλήσσουμε τους αντιπάλους μας. Με αυτόν τον τρόπο εκτός του ότι σε κάποια ματς βελτιώνουμε την εικόνα μας, καταφέρνουμε και παίρνουμε αποτελέσματα. Αυτό είναι το σημαντικό. Εάν δείτε τα αποτελέσματα στα τελευταία 19 ή 20 παιχνίδια, θα διαπιστώσετε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Πιστεύω ότι η αυτοπεποίθησή μας είναι και πάλι ανεβασμένη», τόνισε αρχικά ο Ολλανδός τεχνικός και πρόσθεσε:
«Πλέον πιστεύω ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν μάθει τη φιλοσοφία μου. Όλοι θέλουν να την ακολουθήσουν. Το ομαδικό πνεύμα στην ομάδα είναι απίστευτο! Ξαναλέω, οι παίκτες θέλουν να ακολουθήσουν τη φιλοσοφία μου. Το πνεύμα που δείχνουν είναι κάτι εξαιρετικό τόσο για μένα, όσο και για τους φιλάθλους μας». 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: