Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Επιβεβαίωση συμφωνίας (;) για Κρόιφ και ΠΑΟΚ!

Μήνυμα που δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ζόρντι Κρόιφ έστειλε η διοίκηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ, τονίζοντας ότι για τον κάθε παράγοντας πάντα υπάρχει ένας αντικαταστάτης!

Επιβεβαίωση συμφωνίας (;) για Κρόιφ και ΠΑΟΚ
Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον ΠΑΟΚ να είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ζόρντι Κρόιφ, ο οποίος θα κληθεί να διαδεχθεί τον Ζήση Βρύζα στη θέση του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου.

Πόσω μάλλον μετά την αντίδραση της διοίκησης Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία υποστήριξε ότι για τον Ολλανδό μπορεί να βρεθεί ο αντικαταστάτης του, όπως έγινε πριν από μερικούς μήνες με τον Ιάκωβο Αγγελίδη.

«Φυσικά και θέλουμε τον Κρόιφ να μείνει και την επόμενη σεζόν. Αλλά πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι για κάθε πρόσωπο υπάρχει και αντικαταστάτης. Όταν έφυγε ο Αγγελίδης, όλοι είπαν ότι θα είναι πολύ δύσκολο να βρούμε έναν άνθρωπο του δικού του επιπέδου. Βρέθηκε ο Μάρτιν Μπάιν (νυν εκτελεστικός διευθυντής της Μακάμπι) και όλοι έχουν αντιληφθεί το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού του. Η Μακάμπι Τελ α Βιβ δεν στηρίζεται σε ένα πρόσωπο και δεν θα γκρεμιστεί αν αυτό φύγει. Αυτό το γνωρίζει και ο ίδιος ο Κρόιφ», είναι το μήνυμα που μεταφέρει η διοίκηση του συλλόγου στην ιστοσελίδα «one.il.co».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: