Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Πήραν… ανάσες και ξεκινούν!

Αύριο (21/2) επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του Άρη μετά το ρεπό που πήραν από το Δημήτρη Πρίφτη και θα αρχίσει η προετοιμασία για τον αγώνα με τη Νέα Κηφισιά το επόμενο Σάββατο (28/2).

Πήραν… ανάσες και ξεκινούν
Ξεκούραση περιελάμβανε το πρόγραμμα για τους παίκτες του Άρη, καθώς σήμερα Παρασκευή (20/2) απείχαν από τις προπονήσεις για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, ενώ αύριο (21/2) το απόγευμα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα με τη Νέα Κηφισιά την επόμενη εβδομάδα (Σάββατο 28/2, 17:00) με μία προπόνηση στο «Nick Galis Hall».

Πολλοί από τους παίκτες της ομάδας εκμεταλλεύτηκαν τις δύο ημέρες ρεπό που τους έδωσε ο Δημήτρης Πρίφτης και ταξίδεψαν για τις πατρίδες τους. Επιπλέον, η διακοπή αυτή αποτελεί καλή ευκαιρία για να μπορέσουν αρκετοί από τους παίκτες του Άρη να ξεκουραστούν και να ολοκληρώσουν την αποθεραπεία τους από τα προβλήματα τραυματισμών που είχαν το προηγούμενο διάστημα.

Ο Σίμτσακ απουσίασε με πυρετό από το ματς με τον ΚΑΟΔ, ενώ με ίωση αγωνίστηκαν οι Χαρίσης, Μούρτος και Πάσαλιτς. Επίσης ο Τόμας είχε ενοχλήσεις στη μέση και έτσι θα μπορέσει να πάρει ανάσες ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: